2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مترجمی حقوقش چقدره؟ با روزی ۳ساعت چقد طول میکشه مسلط شد؟ تنکیو وری ماچ

من فعلا کار ترجمه نکردم اما اگر ترجمه خوب باشه کلمه ای هزارتومن میشه 

و رسیدن به سطح پیشرفته فوفش دوسال طول بکشه

هر وقت نیاز داشتید با کسی حرف بزنید من همیشه واسه گوش دادن بهتون حاضرم 🦋
دهمم کلازبان ام منظورم معنی ضعیف ام چطورتقویت کنم چون گرامرهااوکی ام معنی ضعیف ام چون ازهفتم خوب نخو ...

از پایه پایه شروع کن، گرامرو از زبان حال ساده شروع کن و کم کم بقیه زمانارو کار کن، برای زبان مدرسه کتابای اقای اناری هم خوبن 

هم لغتارو مشخص کزدن و هم گرامرو قشنگ توضیح دادن

دُنت مِنشِن ایت چی میشه؟

یه جور تعارفه، مثلا یکی بابت یکاری ازت تشکر میکنه و در جواب اینو میگن، یه طورایی یعنی خواهش میکنم یا قابلی نداشت 

من فعلا کار ترجمه نکردم اما اگر ترجمه خوب باشه کلمه ای هزارتومن میشه  و رسیدن به سطح پیشرفته ف ...

کلمه‌ای ۱۰۰۰تومن؟

کتاب ۱۰۰صفحه‌ای چقد میشه؟😐

ترک تحصیل ‌کنم زبان یادبگیرم

کاربر پسر 🔴🔴
من زبانم از همه بچه های کلاس بهتره و کمترین نمرم ۱۹شده، امتحان خردادم نهایی هست و خیلی میترسم لیستنی ...

من لیسنینگ رو با یوتیوب قوی شدم، موضوعاتی که بهشون علافه داشتم رو با زبان انگلیسی گوش میدادم و اگر نیاز میشپ یه ساب انگلیسی هم اضافه میکردم، توی مدت سه ماه خیلی خیلی بهتر شدم، میتونی البته از فیلم و سریالای زبان اصلیم استفاده کنی 

یا اگر وقت نداری پاپکست های کوتاه بی بی سی خیلی میتونن کمکت کنن، هرکدوم حدودا شیش دقیقه هستن و یه فایل صوتی داره به علاوه متن

کلمه‌ای ۱۰۰۰تومن؟ کتاب ۱۰۰صفحه‌ای چقد میشه؟😐 ترک تحصیل ‌کنم زبان یادبگیرم

خب البته باید خیلی کارت خوبه باشه، استادمون که دکترا داره انقدر میگیره، به تازه کار فوقش کلمه ای ۱۰۰ تومن بدن

من لیسنینگ رو با یوتیوب قوی شدم، موضوعاتی که بهشون علافه داشتم رو با زبان انگلیسی گوش میدادم و اگر ن ...

من چه خاکی تو سرم بریزم زبانم‌ صفر نهایی نیفتم‌صلوات😐

کاربر پسر 🔴🔴