2777
2789

دوستان من خواهر شوهرم یک شهر دیگه ازدواج کرده و زندگی میکنه 

حالا من و همسرم و مادرم اومدیم مسافرت،شهری که هستیم با خونه خواهرشوهرم یک ساعت فاصله داره 

شوهرم میخواد موقع برگشت از مسافرت یه سر هم بریم خونه خواهرش یک روز اونجا بمونیم 

من با اینا مشکلی ندارم 

ولی میگم چه لزومی داره مادرم بره خونه خواهر شوهرم،ضایع نیست؟!؟

درضمن اصلا رابطه خوبی با خانواده شوهرم نداریم 

خواهرشوهرم چند بار به داداشش که شوهر من میشه زنگ زده گفته حتما سر راهتون با خانواده خانومت اینجا هم بیاید،ولی به خود من یا مادرم چیزی نگفته

بریم یا نه؟!؟

من که میرم ولی میگم ذوز آخری مادرم با اتوبوس برگرده شهر خودمون

👶🏻=👰+🤵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

چه ساده ای! 

گناه داره مامانت بنده خدا، یا کلا نرید یا با مادرت برید ؛ وقتی خودش گفته بیاید و میدونسته مادرت همراهتونه ....

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

دعوت کرده دیگه چقد سخت میگیری برین ولی اگه سختتونه شب نمونین 

من بودم ناراحت میشدم مادر خانوم داداشم با اتوبوس بره و خونه من نیاد باخودم میگم حتما چیزی ازم دیده یا حرفی زدم 

دیگه هم عروس و دعوت نمیکردم😅بخاطر این کارشون

خود خواهرشوهرت دعوت کرده دیگه مامانت گناه داره بنده خدا با اتوبوس برگرده  

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

چه ساده ای!  گناه داره مامانت بنده خدا، یا کلا نرید یا با مادرت برید ؛ وقتی خودش گفته بیاید و ...

چاره چیه من خودمم دوست ندارم برم چه برسه به مادرم 

اگه واقعا دلش باشه یه زنگ به خودمون میزنه میگه بیاید

👶🏻=👰+🤵

هر چی که نظر مادرته 

مادر جاش روی  سره

با اتوبوس اخه برگرده؟😣

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)