2777
2789
عنوان

کتک خوردن من

261 بازدید | 18 پست

گفتم نمیخوام پیشتون بمونم میرم   شما نه پدر مادر من بودید نه هستید در حدی زد مشت توی قفسه سینم حس کردم یک لحظه تموم کردم. 

کاش جلوی چشم مادرم پدرم تیکه تیکه بشن خودشون تیکه تیکه های جنازم جمع کنه توی کفنی اخ چه حالی داره😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر پسر بود میشد گناه ما اینه فقط دختر شدیم اره  به خدا فقط ظاهری دختریم وگرنه. باطن نه

دختر جان چرا نمیخای متوجه باشی دختر با پسر فرق داره

ممکنه دختر مورد دست درازی قرار بگیره

از ماست که بر ماست
دختر جان چرا نمیخای متوجه باشی دختر با پسر فرق داره ممکنه دختر مورد دست درازی قرار بگیره

ببین پسر خوب  دختر اگر دختر باشه هیچکس جرعت این کارو نداره خوب 

اونی که کسی بهش دست درازی کرده خودش امار داده وگرنه هیچکس جرعت اینو نداره

دختر جان چرا نمیخای متوجه باشی دختر با پسر فرق داره ممکنه دختر مورد دست درازی قرار بگیره

من ۱۵سالم بود رفتم از اینجا یک شهری دیگه کل سال دارم اونجا زندگی میکنم فقط این عید می‌خوان منو دق مرگ کنن بس 

توی این چند سال یک دفعه   بهم نگفت بالای چشات چرا ابروست 

صد بارم تنها پا از خونه بیرون گذاشتم 

من نه از تنهاییش میترسم نه از چیزی دیگه فقط دنبال جایی ام آرامش داشته باشم بس 

ببین پسر خوب  دختر اگر دختر باشه هیچکس جرعت این کارو نداره خوب  اونی که کسی بهش دست درازی ...

من سنم بالاتر از یه پسره خوبه

این حرف کلیت نداره برای زمانیه که شما خانوادت کنارت باشن

یه دختر تنها نمیتونه راحت زندگی بکنه 

مگر اینکه مجبور باشه

از ماست که بر ماست