واقعا نمیدونم چرا بعضیا بعضیا تو نی نی سایت اصلا جنبه هیچ نوع تاپیکی رو ندارن
ربطی نداره کدوم شهر یا استان زندگی کنی یا از چه قومی باشی
ترک فارس کرد لر بلوچ عرب و ... همه جا خوب و بد پیدا میشه تو میتونی بیای تبریز یک آدم خیلی متشخص و محترم ببینی هم ممکنه یه آدم بی شخصیت بی فرهنگ رو ببینی
چرا انقد تعصب دارید؟
اون تاپیک خوزستان رو من خیلی دوست داشتم چون خیلی چیزا متوجه شدم راجب خوزستان ، تا این که پست اون شخص رو دیدم که راجب تبریز نوشته بود
من از همون جا خواستم یه چیزی براش بنویسم دیدم قفل شده فهمیدم دعوا شده رفتم صفحه آخر دیدم بله تا صفحه آخر سر این تبریز و اینا دعوا شده
قابل توجه همه کسایی که این رو میخونن بنده خودم تبریزی هستم ترک هستم . حالا بیاین از بدی شهرم بگم که برخی ها هستن تو تبریز که مهمون نوازی بلد نیستن . یکی فارسی حرف میزنن فروشنده یا هر کی دیگه ترکی جوابشو میده . ولی همه این جوری نیستن که بعضیا میگن تبریزیا خودبرتر بینی دارن!!! یا بگن چیپ هستنو اینا
اصلا چه فرقی داره شهر اولین ها تبریزه یا مسجد سلیمانیه ؟ مکه الان هر کدوم رو بگیم میان یه جایزه یا یه جام و اینا تقدیم همه مردم میکنن؟ هیچ قومیت و نژادی تاثیری بر شخصیت انسان نداره . شما بری یه شهر دیگه یا کشور دیگه بر اساس این که کدوم استان و شهر هستی باهات خوب یا بد رفتاری نمیکنن. اون ها نوع برخورد و شخصیتت رو در نظر میگیرن!
و اونجایی که اون خانم گفت ما ترکی بلدیم لازم نیست زبون دیگه ای یاد بگیریم
همه میدونن که یاد گرفتن چند تا زبان خیلی هم خوبه و اتفاقا بلد نبودن فارسی زبانی که زبان مادری ما هستش یه عیب بزرگ محسوب میشه!!!!!
و وظیفه ما و همه شهر های دیگه اینه وقتی مهمون میاد بهش احترام بذاریم نه این که رو قوم و زبان خودمون تعصب داشته باشیم!!!!