2777
2789
عنوان

یه فیلم قشنگ بگید دان کنم

84 بازدید | 14 پست

لطفا بازیگراشم بگین

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژانرش چی باشه ؟

طنز اگه باشه بهتره ولی در کل فرقی نداره

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎
ایرانی ؟ 

بله

چ نوع کتاب های واسه اعتماد بنفس و درست صحبت کردن و آگاهی کامل خوبه‌؟

کتاب قانون 5 ثانیه

نویسنده: مل رابینز

کتاب شجاعت 

نویسنده: دبی فورد

کتاب شهامت

نویسنده: دبی فورد

چند تای دیگه هم هست ولی این سه تا کتاب واقعا عالین 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

کتاب قانون 5 ثانیه نویسنده: مل رابینز کتاب شجاعت  نویسنده: دبی فورد کتاب شهامت نویسنده: دب ...

اینا از ‌کجا میتونم تهیه کنم ؟ و کتابی ک راجب آگاهی فن بیان و اطلاعات عمومی میخوام ببرم بالا چ کنم ؟ 

اینا از ‌کجا میتونم تهیه کنم ؟ و کتابی ک راجب آگاهی فن بیان و اطلاعات عمومی میخوام ببرم بالا چ کنم ؟ ...

در خصوص فن بیان
کتاب فن بیان
نویسنده: رضا یادگاری
کتاب آیین سخنرانی
نویسنده:دیل کارنگی

برای تهیه هم اکثر کتاب فروشی های آنلاین  دارن

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟