2777
2789
عنوان

عذرخواهی لازمه ؟

274 بازدید | 17 پست

سلام

راهنماییم کنین لطفا.چون واقعانمیدونم چیکارکنم.

دخترعموم دکتره .من ۳یا۴ماهه مطبش منشیم.واقعاخیلی کمکم کرده منم هرکمکی ازدستم بربیاد براش انجام دادم.کلا من آدم خجالتی هستم اینوخودش میدونه.من عیدنرفتم عیددیدنی خونه شون .نه که بدم بیاد راستش خجالت میکشیدم‌.اینم بگم دخترعموم چندسال یه شهردیگه بودتازه اومده شهرمون.باخانواده ش راحت نبودم نرفتم.امروزمیرم سرکار نمیدونم ازش عذرخواهی کنم نرفتم یانه.چون برای من وبچه م عیدی واریزکرده و..بلدنیستم چیکارکنم یوقت ناراحت نباشه ازمن😢 

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه گلدون گل طبیعی بخر ببر مطب، بذار روی میزش و تشکر کن بابت عیدی که داده

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

عذر خواهی کن بگو مثلا زینب جان عذر خواهم که نتونستم بیام برای تبریک عید خونتون

مشکلی ویش اومد 

سال خوبی داشته باشی کنار خانواده‌

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

ای کاش میرفتی ، ولی خب حتما عذرخداهی کن و توضیح بده یه نوقع ناراحتی پیش نیاد

اره ای کاش میرفتم🥲اینم بگم طرف شوهرم عزاداره عیدآنچنانی هم نداشتیم نه جایی رفتیم نه کسی اومد..همونوبهونه کنم خوب تیس؟پسرخاله ونوه ی خاله ی شوهرم اسفندفوت کردن .بگم عیدنداشتیم روم نشدبگم و...

اره ای کاش میرفتم🥲اینم بگم طرف شوهرم عزاداره عیدآنچنانی هم نداشتیم نه جایی رفتیم نه کسی اومد..همونو ...

اینم میتونی بگی اره

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

اگه سال نو رو شخصی بهش تبریک گفتید قبل سال جدید یا همون نوروز ، نه عذرخواهی نکن، بگو من نمی‌دونستم خونه هستید یا مسافرتید ...

فقط از هدیه و عیدیش تشکر کن.

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
اگه سال نو رو شخصی بهش تبریک گفتید قبل سال جدید یا همون نوروز ، نه عذرخواهی نکن، بگو من نمی‌دونستم خ ...

اول عیدفقط پیامک براش فرستادم عیدروتبریک گفتم وحتی برای عیدی هاهم تشکرکردم ..پیامکی ولی کاش زنگ میزدم😓