2777
2789
عنوان

سقط جنین

401 بازدید | 31 پست

سلام من بعد کلی دارو و دوندگی با آی وی اف باردار شدم ولی متاسفانه قلب جنین تشکیل نشد و باید سقط کنم چکار کنم که توی خونه سقط کنم و کارم به کورتاژ نرسه؟ داروی گیاهی و کار خاصی که بلدید بهم یاد بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر تون کی بود چرا تشکیل نشده منم در حال اقدام هستم ۲ماه قرص تقویتی خودم و شوهرم خوردیم ازمایشات و سونو الان بهم قرص دروسبلین داده تو نت زدم ماله ضد بارداری موندم بخورم از پنجم پریودی یانه به شما داده بودن 

به سن سونو ۶ هفته

من ۶ هفته و سه روز رفتم فقط ساک بود.

۸ هفته و ۳ روز رفتم خدارو شکر قلب تشکیل شده بود .

نمیتونی صبر کنی ؟

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

خب اگه قلب تشکیل نشده همون دکترو بگی میگه چطوری ردش کنه اگه بدنیا بیاد بعدا نمیشه کاری کرد ؟

الان تعطیلیه، دکتر گفت چهارشنبه برم، یک دکتر دیگه گفت بستری بشم قرص بگیرم برای سقط ولی نمیخوام بستری بشم

من ۶ هفته و سه روز رفتم فقط ساک بود. ۸ هفته و ۳ روز رفتم خدارو شکر قلب تشکیل شده بود . نمیتونی صبر ...

من الان به سن بارداری باید ۸ هفته و سه روز باشم ولی با سونو واژینال قلب دیده نشد و آخرین سونو نوشته ۵ هفته و ۵ روز روز قبلش یک دکتر دیگه سونو کرد گفت ۶ هفته

من الان به سن بارداری باید ۸ هفته و سه روز باشم ولی با سونو واژینال قلب دیده نشد و آخرین سونو نوشته ...

خب شاید دیرتر تشکیل شده .یه هفته صبر کنم .

من پارسال باردار شدم قلبش تشکیل نشد تا ۹ هفته و چند رروز صبر کردم رفتم بیمارستان بستریم کردن .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷