سلام من بعد کلی دارو و دوندگی با آی وی اف باردار شدم ولی متاسفانه قلب جنین تشکیل نشد و باید سقط کنم چکار کنم که توی خونه سقط کنم و کارم به کورتاژ نرسه؟ داروی گیاهی و کار خاصی که بلدید بهم یاد بدین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکتر تون کی بود چرا تشکیل نشده منم در حال اقدام هستم ۲ماه قرص تقویتی خودم و شوهرم خوردیم ازمایشات و سونو الان بهم قرص دروسبلین داده تو نت زدم ماله ضد بارداری موندم بخورم از پنجم پریودی یانه به شما داده بودن
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷
من ۶ هفته و سه روز رفتم فقط ساک بود. ۸ هفته و ۳ روز رفتم خدارو شکر قلب تشکیل شده بود . نمیتونی صبر ...
من الان به سن بارداری باید ۸ هفته و سه روز باشم ولی با سونو واژینال قلب دیده نشد و آخرین سونو نوشته ۵ هفته و ۵ روز روز قبلش یک دکتر دیگه سونو کرد گفت ۶ هفته
من الان به سن بارداری باید ۸ هفته و سه روز باشم ولی با سونو واژینال قلب دیده نشد و آخرین سونو نوشته ...
خب شاید دیرتر تشکیل شده .یه هفته صبر کنم .
من پارسال باردار شدم قلبش تشکیل نشد تا ۹ هفته و چند رروز صبر کردم رفتم بیمارستان بستریم کردن .
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷