2777
2789
عنوان

تا خالا کسی بعد جداییی مجبور شده بچه شو بده به شوهرش از سر نداری ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 98 پست
بچه ی همسرش بوده بله معلومه که گناه کرده انسانیت همینجا مشخص میشه حالا اون زمان مادربزرگ من چاره ...

نه عزیزم اکثرا توی پیری به همین حال و روز میفتیم 

درضمن پرورش بچه ی همسر به عهده همسر جدید نیست، چه بسا کسایی که آوردن و بزرگ کردن بعدش همون بچه بدترین دشمنشون شد، و البته بودن کسایی که از بچه خودشون هم بدی دیدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدادنیاره بچه بیفته زیر دست نامادری تو تاپیکام هست هنسایم نامادرب دوتا پسره پسرا از شدت گشنگی در حد مرگ لاغرن یکیشونم که نذاشت بره مدرسه 

پدر وقتی چشمش به زن جدید میعته یادش میره بچه خم داشته

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
تنهایی وبی پولی واقعا سخته

اگر بچه امکانش نباشه پیش پدر و مادر نباشه،امن ترین جا پیش مادر بزرگه،تو فامیل داشتیم بازم آسیب روحی داشته ولی الان یه خانم موفق و پر انرژیه

مادربزرگ در سن ۵۰ سالگی این نوه ی نوزاد را تحویلش دادن

منظورم این نیست که بگم مثلا بچه فقط مادر می خواد ولی مثلا اگر بچه دختر باشه و پریود بشه با پدرش راحت ...

حرفاتو کامل قبول دارم، واقعا بچه هم پدر میخواد هم مادر

ولی اگه قرار به انتخاب باشه من میگم وجود پدر ضروری تره تا وجود مادر

حالا که همسرت پدر خوبیه اصلا راه نداره که به خاطر آرامش بچه ات ببخشیش و یه فرصت دیکه بهش بدی؟؟

اینجور که تو کامنت گفتی داره تلاش میکنه برگردی ببین اگه جا داره واسه بخشش یه کاری بکن حیفه نزار بچه ات با حسرت خانواده کامل بزرگ بشه🥲

اگر بچه امکانش نباشه پیش پدر و مادر نباشه،امن ترین جا پیش مادر بزرگه،تو فامیل داشتیم بازم آسیب روحی ...

دخترم ۸ سالشه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
چرا قبول نداری خعلیا مهر مادر فرزندیشون با علاقه ب شوهرشون زمبن تااسمون فرق داره اینم اون ...

مهر مادری یه چیز خیلی متفاوته

من پدری ندیدم که مثلا با بچه خوش اخلاق باشه،بعد با زنش بد اخلاق باشه

نه عزیزم اکثرا توی پیری به همین حال و روز میفتیم  درضمن پرورش بچه ی همسر به عهده همسر جدید نیس ...

به حال و روز پدربزرگ من کی گفته همه تو پیری میفتن!

مگه شما میدونین چی شده

فقط یکیش این بود که تو همون کوچه ای که تو جوونی اون بچه رو که برای دیدن مادرش اومده بود رو دنبالش میدویید تا بترسه و بره و کمتر بیاد دقیقا تو همون کوچه چند بار افتادن دنبالش و اونم از ترس تا ته کوچه رو میدویید 

یه بار بچه ها چون می‌دونستن پدربزرگم حواسش سرجاش نیست

چندبار هم موارد دیگه

فقط هم تو اون کوچه و نه جای دیگه

این فقط یه موردش بود

خدا رحمتش کنه،خیلی مرد خوبی بود فقط خداشاهده گرفتار همین کاری بود که با یه بچه ی بیگناه کرده بود

بچه ها دیگه نمیخوام در این مورد صحبت کنم چون برای من قصه ی پرغصه ست،چقدر برای پدربزرگم گریه کردم به خاطر این عقوبتی که آخر عمری گرفتارش بود  

به حال و روز پدربزرگ من کی گفته همه تو پیری میفتن! مگه شما میدونین چی شده فقط یکیش این بود که تو ه ...

آخ بمیرم برای اون بچه که چی کشید 🥺

یاد پسر خودم افتادم .اگه یه روزی همسرم بگه نگهش نمیدارم ،دستشو میگیرم و باهم میایم بیرون .

کاش هیچ وقت مادر نمیشدم 💔

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

از نظر احساسی بله، ولی فقط از نظر احساسی اتفاقا بدون مادر بچه های خودساخته بهتری میشن، مثل تمام شخص ...

شخصیت های کارتون با واقعیت متفاوت هستن.

غیر از این پدر ممکنه دوباره ازدواج کنه و نامادری بچه رو اذیت کنه. همونطور که مادر ممکنه ازدواج کنه و نا پدری بچه رو اذیت کنه.

ممکنه بچه که بزرگ بشه فکر کنه مثلا مادرش آدم بدی بوده که این پیش پدرش مونده.