2777
2789
عنوان

داستان ی زندگی اشتباه💔

198 بازدید | 1 پست

این داستان زندگی یکی از اشناهامونه فقط برای تجربه بهتون میگم.

چند سال پیش ی دختر ۱۷ ساله ی زیبا زندگی می کرد که ی خواستگار ناجور و داغون داشت.

پدر و مادرش معلوم نبود کی هستن و ی اوضاع داغون داشت.

پدر و مادرش میبینن که به درد دخترشون نمیخوره هرچی بهش میگن با ایتازدواج نکن به گوشش فرو نمیره.پدر و مادر من هم هرچی میگن فامیل دوست اشنا هرکی..

با اون ازدواج میکنه و میره تو ی جای به درد نخور زندگی میکنه اون دختر زیبا حتی میتونست بهترین زندگی رو سپری کنه.ولی الان با دوتا بچه کوچیک و ی زندگی خراب که شوهرش نمیتونه پول زندگیشونو بده و از پدرزنش برای خوش گذرونیا پول میگیره.

زندگی داری بلد نیست و فقط خرج تفریح میکنه.

طلای دخترشو میفروشه و خرج کارای خودش میکنه.

الان اون دختر مثل سگ پشیمونه،ولی چه فایده که الان با دو تا بچه کاری از دستش ساخته نیست.

خواستم بگم هیچ وقت اشتباه نکنین ،این همه آدم به این دختر گفتن که مناسبش نیست ولی حرف تو گوشش نرفت که نرفت

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

دقیقا همین اتفاق برای دختر فامیلمون افتاد فقط عاشق قد بلند خواستگارش شده بود همه می گفتند بزار تحقیق کنیم اینم هول شده بود که یوقت دیگران مخالفت کنند! سریع عقد کردند تو عقد متوجه می شه که پسره معتاده ولی برای اینکه جلو خانواده خودش کوچیک نشه و دعواش نکنند به هیچ کسی نمی گه ! 

پسره هم سریع کاری می کنه که بچه دار بشه و دختره نتونه طلاق بگیره !  الان بعد ده سال کلی رفت دنبال طلاق ولی نتونست!  حالا کار می ره هم خرج خودش باید دربیاره و هم خرج شوهرش می ده!،

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!