2777
2789

حدود ۵ ۶ تا نور سه تایی که شاید هواپیما بودن تو اسمون بودن بعد جالب اینه پشت سرشون چندتا دیگه ام بودن و اینجوری نبود که فقط برن جلو انگار داشتن گشت میزدن اطرافو حتی داداشمم صدا کردم اون اول فکر میکرد توهم زدم ولی خودشم دید

حالا سوال اینه اینا هواپیما بودن یا چی؟ اصلا اگه هواپیما باشن این همه پشت سر هم چیکار میکردن؟😐

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ستاره بودن

نه بابا حرکت کردنشون مشخص بود اتفاقا هوا هم دیشب اوکی بود ستاره ها کنارشون مشخص بودن

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 
شاید جن یا فرشته هستن 

نه ماورایی اینا رو قبول ندارم

ماهواره ایلان ماسکه😂

الله اکبر😂

یوفو بودن

اخه اینا چراغاش ۹۰ درصد شبیه هواپیما بود تا اینجاش اوکیه ولی چرا اونقدر زیاد بودن😐