2777
2789

ی ساعت دیگ تقریبا میرسیم اصفهان میشه ی جای دنج و با صفایی رو بگید ک بریم اونجا ناهار بخوریم یا بشینیم؟

من تا دیشب اصفهان بودم توتمام پارک ها یه محوطه تمیز و خوشگل درست کردن حصار موقت کشیدن نوشتن محل غداخوردن مسافران توشم میز و صندلی پلاستیکی بود محدوده چهارباع و میدون نقش جهان و خیابون اتیشگاه  هم همه فست فودها و رستوران ها و کافه ها  باز بودن فقط پاراوان و پرده زدن توشم شلوغ بود 

جاهای دیدنی هم باغ گلها و اکواریوم و پل خواجو و سی و سه پل و منارجنبان و نقش جهان و خونه های سنتی و اینا برین 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شش سال پیش خانوادگی اصفهان بودیم . رفتیم رستوران بریانی اعظم  محدوده اش نزدیکای پل خواجو بود 

اونجا صف وایساده بودن همه تا نوبت برسه چون رستوران معروفیه 

اگر اونجا رفتین کنار بریانی، آبگوشت بریانی هم سفارش بدین واقعا خوشمزس 

🌙🌸🌷

برید خیابان آتشگاه هم پارک داره هم رستورانهای خوب مثل شب نشین وآتشگاه کوه صفه هم خوبه خیلی عالیه ا ...

اگر ممکنه نگم از کجا چون ممکنه شناسایی شم

ولی قربون قلب مهربونت♥️