2777
2789

خواهرای عزیزم 

به اون بچه ای که میخواد به دنیا بیاد رحم کنید. میدونم خیلیاتون میخواین بگین ما فامیلیم بچه مون مشکلی نداره. یا فلانی فامیلن بچه شون نخبه است 

ولی واقعیت اینه که درصد بچه های اوتیسم و بیش فعال بین فامیل بیشتره ... بیماری های دیگه هم ...خودمونو گول نزنیم

هم خودتون تا آخر عمر اذیت میشین هم اون بچه . تروخدا این کارو نکنید. 

می دونم الان بهم حمله میشه ولی من خودم وسط ماجرای ازدواج فامیلی هستم 

تروخدا عاقلانه تصمیم بگیرید

اگه پدر و مادر مجبورتون میکنن باهاشون بجنگید زیر بار نرید

همین پدر و مادر پس‌فردا بچه شما مشکلی داشته باشه براشون مهم نیست . اونی که حرص اون بچه رو میخوره و تا آخر عمر عذاب میکشه شما و بچه تون هستین

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کشورای جهان سومی اکثرا عاشق فامیل میشن. فک نکنم این حرفا تاثیر بذاره متاسفانه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

تو کشورای جهان سومی اکثرا عاشق فامیل میشن. فک نکنم این حرفا تاثیر بذاره متاسفانه

حتی یک نفر هم متوجه بشه برام کافیه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
حتی یک نفر هم متوجه بشه برام کافیه

کاشکی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

اصلا ازدواج نكنيد 

الان يكي ميگه ازدواج تنو بدنم ميلرزه 😂

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

متاسفانه یه اوتیسم توفامیل داریم ویه معلول ذهنی هردوحاصل ازدواج باغریبه هستن بهتره بگیم بافامیلی میدونیدمشکل داره ازدواج نکنیدیامشاوره ژنتیک انجام بدید بعضی فامیلاسالمن وخداروشکرازدواجشونم خوبه امابعضی فامیلا یه ژن معیوب دارن  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

متاسفانه یه اتیسم توفامیل داریم ویه معلول ذهنی هردوحاصل ازدواج باغریبه هستن بهتره بگیم بافامیلی میدو ...

نه عزیزم اوتیسم با آزمایش ژنتیک مشخص نمیشه ‌ چرا باید ریسک کرد مگه آدم قحطه که برای سلامت یک انسان ریسک کنیم

اصلا ازدواج نكنيد  الان يكي ميگه ازدواج تنو بدنم ميلرزه 😂

واقعا خیلی سخت شده شناخت 

ولی الان حرفم چیز دیگه ست خیلی میبینم تو این سایت عاشق پسرعمو پسرخاله .... میشن

واقعا خیلی سخت شده شناخت  ولی الان حرفم چیز دیگه ست خیلی میبینم تو این سایت عاشق پسرعمو پسرخال ...

فقط ازمايش قبل ازدواج 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

بنده خودم زیاد دیدم ..بچه های پسر عمو ام که زن و شوهر دختر عمو پسر عمو هستن اوتیسم هم دارن و قد کوتاه هستن و یکی دیگه که مشکل خاصی نداشتن بعد معلوم شده که کم خونی مینور داره که یه مدل تالاسمی هست و همین مشکل رو چند تا از بچه های دیگه فامیل هم دارن که نسبت فامیلی دورتر داشتن

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..

خانواده همسر من از زمان پدرشوهرم تاالان بچه هاشون همه با فامیل ازدواج کردن فقط ما جاریا غرببه هستیم ولی خداروشکر مشکلی ندارن دختر عمو پسر عموی همسرم باهم ازدواج کردن پدر مادراشون پدر بزرگ مادربزرگ این دونفرم باهم دخترعمو پسرعمو‌ بودن🫤😐