2777
2789
عنوان

تخمک کشی و دوفاستون

417 بازدید | 21 پست

سلام من قبل عید تخمک کشی کردم حدودا ۱۰ روز بعدش پری شدم از روز ۱۴ پری هم دوفاستون خوردم شبی دوتا خودسر میخواستم شانس باروری طبیعی ام داشته باشم دکترمم بهم گفته بود بعد ۲دوره پری برم واسه انتقال حالا چون پری هام مرتب نیس معولا یا ال دی یا دوفاستون میخوردم ، الان استرس گرفتم دوفاستون بعد تخمک کشی مضر نباشه ؟ ممنون میشم جواب بدین خیلی استرس دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز بعد دوفاستون پری میاد معمولا؟🥲

از روز ۱۴ پری که به مدت ۱۰ شب باید بخورم چند روز بعد تموم شدن دوفاستون معمولا پری میشم اما الان چون استراحت بعد عمل و به بدنم ندادم به هو انقد استرس گرفتم نمیتونم بخوابم 

از روز ۱۴ پری که به مدت ۱۰ شب باید بخورم چند روز بعد تموم شدن دوفاستون معمولا پری میشم اما الان چون ...

فکر نمیکنم ضرری داشته باشه

دکتر بهت دارو نداده؟

من خواهرم IVF کرده دکترش همیشه بهش دارو میداد

فکر نمیکنم ضرری داشته باشه دکتر بهت دارو نداده؟ من خواهرم IVF کرده دکترش همیشه بهش دارو میداد

میدونم عزیزم منم ۴بار ای وی اف کردم معمولا بعد تخمک کشی باید به بدن دو تا پری استراحت بدی اما خوب من یه پری استراحت دادم و دوفاستون خوردم نگرانم ضرر داشته باشه صبح زنگ میزنم کیلینیک ولی الان بدجوری استرس گرفتم 

میدونم عزیزم منم ۴بار ای وی اف کردم معمولا بعد تخمک کشی باید به بدن دو تا پری استراحت بدی اما خوب من ...

عزیزمممم 

نتیجه نگرفتی اصن؟

انشاالله این دفعه نتیجه بگیری و یه نینی خوشگل و سالم داشته باشی گلم😍💖

لطفا این قرصو نخور دیواره رحمتو زخیم میکنه عمه من خورد همینجوری شد دیگ پریود که میشد مث لخته خون میومد بعد ی دکتر بهش گفت دیواره رحم ش زخیم شده بخاطر همین قرص اون روزی دوتا هنوز میخورد بزن تو گوگل میاره عوارضشو 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

میشه عکس قرسو برام بفرستی ببینم همونه یا نه 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

عزیزمممم  نتیجه نگرفتی اصن؟ انشاالله این دفعه نتیجه بگیری و یه نینی خوشگل و سالم داشته باشی گ ...

نه تا حالا به بارم مثبت نشده انقد منفی دیدم که دیگه هیچ امیدی ندارم اینسری رفتم تبریز شانسمو امتحان کنم

خواهر منم دفعه اول ک انجام داد با یدونه جنین نتیجه گرفت

ولی خانواده شوهرش نذاشتن تحرک داشته باشه سقط شد🥺🥺

دفعه دوم کلا نگرفت

دفعه سوم سه تا انتقال دادن براش خداروشکر یکی گرفت الان شیش ماهشه

خیلی سختهه

اینکه منفی میشه 

با اون همه سختیی

خواهرم انقد داغون شده بود نا امید

میشه عکس قرسو برام بفرستی ببینم همونه یا نه 

استرادیول دیواره رحم و زخمیم میکنه دوفاستون به بدن کمک میکنه تا پروژسترون مصنوعی تولید کنه و تخمک ها رو ازاد میکنه تا پری بشه برای کسایی که سیکل نامنظم دارن عالیه حالا عوارضایی ام داره به طبع همه دارو ها دارن