2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چه کارش کردی؟؟؟؟ شاید داره تلافی می‌کنه ؟

امروز پریود شدم نوار بهداشتی گفتم بخر از صبح گذاشت تا۴ بعدازظهر اومد من چون روزه میگرفتم وبچمم کوچیکه خسته بودم باهاش بحثم شد اینجوری گفت انقد بلا سرم آورده تو حاملگی ولم کرد رفت تا چهارماهگی بچم اومد اونم شکایت کردم مجبور شد الانم همش ب خودم و خانوادم تیکه میندازه همش میگه بچه رو میبرم میخواد صدام کنه میگه هی همش دوست داره منو تحقیر کنه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرستی؟🥺🙏
به خاطر تربیت همچین پسری اتفاقا همه چی زیر سر مادراست نمونه شو خودم دارم

اره مادرشوهرمم گفت بچه رو میگیرم بزرگش میکنم طلاق بگیرین😭😭😭😭

مشکل ما زنا اینه که زود وابسته میشیم جرئت داشته باشد بدون اون بهتر از یه زندگی سمیه

خاک توسرم بخدا کسی پشتم نیست با بچه کوچیک چیکار کنم بچمو ازم میگیرن😭😭😭😭😭

اره مادرشوهرمم گفت بچه رو میگیرم بزرگش میکنم طلاق بگیرین😭😭😭😭

بچه منم دو روزه گرفتن نمیذارن ببینم هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن پسرم خیلی بهم وابسته ست😭نماز میخونه روزه میگیره ولی یه مادر و از بچه ش جدا میکنه

چرا نمی تونن جدا شی

خیلی دوست دارم یه ماشین دارم سندش مشکلش حل بشه میفروشم جدا میشم کسی پشتم نیست باید خودم یکاری بکنم دارم نابود میشم حالم بده همش فکر مردنم😭😭😭😭😭

بچه منم دو روزه گرفتن نمیذارن ببینم هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن پسرم خیلی بهم وابسته ست😭نماز میخونه ر ...

😭😭😭😭😭😭😭😭منم از همین میترسم شوهرم و خانوادش خیلی بلدن میترسم بچمو ازم بگیرگ

😭😭😭😭😭😭😭😭منم از همین میترسم شوهرم و خانوادش خیلی بلدن میترسم بچمو ازم بگیرگ

تازه من زن دومشم دختر مجرد بودم که رفتم زن دوم این شدم احمق بودم احمق دختر تحصیل کرده ی ساغل بودم خریت کردم حماقت کردم ای کاش بچه دار نمیشدم

خیلی دوست دارم یه ماشین دارم سندش مشکلش حل بشه میفروشم جدا میشم کسی پشتم نیست باید خودم یکاری بکنم د ...

قوی باش خدا کمکت می‌کنه مطئن باش هر چی بشه بهتر از اینه که هر روز زجر بکشی اصن بهش توجه نکن بزار هر چی میخواد بگه رو سرمایه های خودت کار کن