2777
2789
عنوان

دارم از گریه میمیرم 🥲🌑🦋 کدوم فیلم اشکاتو در اورد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 35 پست
ملاقات خصوصی....تو سینما گریه کردم

ایییی چقد اون‌گناه داشت ولی بعدش از خوشحالی گریه کردم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دلیبال خیلی بدبود

نابود شدم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
پروانه خیلی گناه داشت

خیلییی

من ی بار نشستم فیلم تایتانیکو ببینم برا اولین بار بعد اخرای فیلم ک دیگه صحنه خیلی احساسی شد و جک غرق شد هی ب خودم میگفتم خب مثلا فیلم عاشقانه داری میبینی چرا انقدر سنگدلی مرد ب خودت بیا یکم اشک بریز احساستو بروز بده مرتیکه چقدر تو مغروری فیلم ب این رمانتیکی اخرش بعد کلی زور زدن فقط یکم چشام اینجوری شد 👈🥺 🤣🤣🤣

یه دایره و خط خطی زیرش _○_
من ی بار نشستم فیلم تایتانیکو ببینم برا اولین بار بعد اخرای فیلم ک دیگه صحنه خیلی احساسی شد و جک غرق ...

من تایتانیکو دیدم خندم گرفت😂 

ولی این فیلم داغونم کرد

سردار بزرگ وارد میشود همگی سلامت باشید 🫂🫡

ادوارد دست قیچی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

🥲 کل این فیلم که دیدم آهنگای چاوشی بود الان هرچی اهنگاشو گوش میدم دارم زار میزنم

😂😂😂

چاوشی ک کلا تو فاز غم و غصه هس