2777
2789
عنوان

هیچ وقت هیچکس بهم حسودی نکرد

193 بازدید | 16 پست

تو زندگیم هیچکسی آدم حسابم نکرد هییچ وقت نشده کسی بهم حسودی کنه چون ادم حسابم نمیکنن دوسدارم ازم بدشون بیاد بهم حسودی کنن اما لینقد سطح پایینم کسی کاری به کارم نداره اینقدر ساده و بدبختم همه فک میکنن خانوادم منو اذیت میکنن در صورتی که اینجور نیست

بقیه دخترای فامیل به خواهر بزرگمو و خواهر کوچیکم حسودی میکنن اما من نه 💔💔

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا ازدواج میکنی جاریت حسودی میکنه بهت غصه نخور😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
چه چیزایی ک تو این سایت نخوندم من😂

😂😂😂💔

بخدا راسس میگممم از بس کسی بهم حسودی نمیکنه تمااام اعتماد بنفسمو از دست دادم

کاش اینقده خوب باشم که بهم حسودی بشه اما متاسفانه.. 

منم مالی نبودم اما اینقدر جاریم بهم حسادت کرد که انگیزه گرفتم رفتم پی علایقم.مربی مهد شدم.خیاط شدم.سرپرست تولیدی شدم❤️فردا اولین روز سرپرستیمه🥰اگه فک میکنی خوی نیستی هنوز کاری برا بهتر شدن انجام ندادی پس یه کاری کن خودتو ارتقا بده

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
منم مالی نبودم اما اینقدر جاریم بهم حسادت کرد که انگیزه گرفتم رفتم پی علایقم.مربی مهد شدم.خیاط شدم.س ...

ددیدی حسادت چقدر خوبه 

همه بخاطر این طرز فکرم مسحرم میکنن اما خب یه نوع محرکه بنظرم

خیلی رفتم اما از بس بی دستو پا هستم ههیج پیشرفتی نداشتم

ددیدی حسادت چقدر خوبه  همه بخاطر این طرز فکرم مسحرم میکنن اما خب یه نوع محرکه بنظرم خیلی رفتم ...

من۲۸سالگی تونستم پیشرفت کنم

من ۲۴ سالمه اما قد یه دنیا خستم از خودم موفق باشی عزیزم ❤

منم سن تو بودم خیلی مشکلات سر راهم بود کلی هم باهمسرم وخانوادش مشکل داشتم.و از بی پولی مطلق رنج میبردم

من ۲۴ سالمه اما قد یه دنیا خستم از خودم موفق باشی عزیزم ❤

هنوز اول راهمم ممنون از مهربونیت.انشالله امسال سال رسیدن به اهدافته بیشتر تلاش کن گلی😘