من خیلی نگرانم گاهی تو تاپیک ها مادرها تعریف میکنن یا تو اینستاگرام میبینم بچه هایی هم سن بچه من خیلی حرف میزنن. خیلی نگران میشم. یه مشاور گفتار درمانی تو اینستا میشناسم میگه بعضی بچه ها دیر حرف میزنن. ولی از کجا باید فهمید بچه مشکل خاصی داره یا فقط دیرتر از بقیه بچه ها حرف میزنه؟
شما بچه هاتون تو ۲۲ ماهگی چقدر حرف میزدن؟
من بچه ام اصلا جمله نگفته تا حالا. به جز یه دونه که گفت: قطع کرد. منظورش تلفن بود. کلمه هم حدود ۴۰ تا بلده.
٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه قبل از دو سالگی اگر تلوزیون ببینه دیر زبون میاد مخصوصا اگر پسر باشه تلوزیون و گوشی و لبتاپ و تبلت کاملا براش حذف باشه تا حرف بیاد اومگا هم بهش بده ترامپولین خیلی خوبه بخش کلامی مغز رو فعال میکنه
پسرم با دیدن تی وی به حرف افتاد آهنگ و شعر بچه گونه رو تکرار میکرد
مطمئن باش اگر تی وی نبود پسرت خیلی عالی تر و بهتر حرف میزد تی وی رشده مغز رو کند میکنه حتی بچه هایی که به نظر میاد آسیب ندیدن بعد تو مدرسه تمرکزشون پایینتره