2777
2789

من خیلی نگرانم گاهی تو تاپیک ها مادرها تعریف میکنن یا تو اینستاگرام میبینم بچه هایی هم سن بچه من خیلی حرف میزنن. خیلی نگران میشم. یه مشاور گفتار درمانی تو اینستا میشناسم میگه بعضی بچه ها دیر حرف میزنن. ولی از کجا باید فهمید بچه مشکل خاصی داره یا فقط دیرتر از بقیه بچه ها حرف میزنه؟

شما بچه هاتون تو ۲۲ ماهگی چقدر حرف میزدن؟

من بچه ام اصلا جمله نگفته تا حالا. به جز یه دونه که گفت: قطع کرد. منظورش تلفن بود. کلمه هم حدود ۴۰ تا بلده.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

به نظرم خوبه بچه ات. 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
به نظرم خوبه بچه ات. 

واقعا؟ یعنی اینکه تا الان جمله نگفته طبیعیه؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه قبل از دو سالگی اگر تلوزیون ببینه دیر زبون میاد مخصوصا اگر پسر باشه تلوزیون و گوشی و لبتاپ و تبلت کاملا براش حذف باشه تا حرف بیاد اومگا هم بهش بده ترامپولین خیلی خوبه بخش کلامی مغز رو فعال میکنه 

نگران نباش عزیزم

من پسرم یک سالگی حرف میزد

ولی پسر برادرم و پسر عمومم تت سه چهار سالگی نمیتونستن خوب حرف بزنن پسر برادرم ک دیگ کلمه هم نمیگفت با اشاره چیزی میخواست بهمون میفهموند 

ولی یواش یواش حرف زدنشون اوکی شد نگران نباش دکترم نبر خودت باش حرف بزن صدا کشی کن کلمه هارو 

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 
بچه قبل از دو سالگی اگر تلوزیون ببینه دیر زبون میاد مخصوصا اگر پسر باشه تلوزیون و گوشی و لبتاپ و تبل ...

پسرم با دیدن تی وی به حرف افتاد

آهنگ و شعر بچه گونه رو تکرار میکرد

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
پسرم با دیدن تی وی به حرف افتاد آهنگ و شعر بچه گونه رو تکرار میکرد

مطمئن باش اگر تی وی نبود پسرت خیلی عالی تر و بهتر حرف می‌زد تی وی رشده مغز رو کند میکنه حتی بچه هایی که به نظر میاد آسیب ندیدن بعد تو مدرسه تمرکزشون پایینتره 

بچه قبل از دو سالگی اگر تلوزیون ببینه دیر زبون میاد مخصوصا اگر پسر باشه تلوزیون و گوشی و لبتاپ و تبل ...

نه اصلا اهل تلویزیون و گوشی نیست فقط شبا که شوهرم خونه اس تلویزیون روشنه 

نگران نباش عزیزم من پسرم یک سالگی حرف میزد ولی پسر برادرم و پسر عمومم تت سه چهار سالگی نمیتونستن خ ...

اره خیلی باهاش حرف میزنم و جالبه کلمه هایی که زیاد تکرار میکنم و با بازی بهش میگم خوب یاد میگیره‌

پسرم با دیدن تی وی به حرف افتاد آهنگ و شعر بچه گونه رو تکرار میکرد

خیلی عجیبه

تلویزیون خیلی واسه مغز بچه ضرر داره خصوصا زیر دو سال حتا ممکنه باعث بروز علائم اوتیسم بشن که به این بچه ها میگن بیبی دیجیتال

اره خیلی باهاش حرف میزنم و جالبه کلمه هایی که زیاد تکرار میکنم و با بازی بهش میگم خوب یاد میگیره‌

خب خداروشکر پس دیگ جای نگرانی نیست 

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 
طبیعیه بچت. پسر من ۲۰ ماهشه و جمله نمیگه ۱۰ - ۱۵ تا کلمه بلده البته پسرا دیرتر حرف میان

اره همه میگن پسرا دیر حرف میان.

پسر منم ۲۰ ماهگی ۱۵ کلمه بلد بود

مطمئن باش اگر تی وی نبود پسرت خیلی عالی تر و بهتر حرف می‌زد تی وی رشده مغز رو کند میکنه حتی بچه هایی ...

اصلا هم چین چیزی قبول ندارم چون نسبت به سنش عالی حرف میزنه

چون شعر و کارتون دیدن باعث میشه هم سرگرم بشه هم چیزی یاد بگیره هم کلمات جدید یاد بگیره

هم آموزش رنگ و میوه با شعر قشنگ یاد میگیره

فقط چشم ضعیف می‌کنه ک اونم نمیزارم نزدیک بشه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
اصلا هم چین چیزی قبول ندارم چون نسبت به سنش عالی حرف میزنه چون شعر و کارتون دیدن باعث میشه هم سرگرم ...

خداروشکر که خوب حرف میزنه