2777
2789
ببخشید خندم گرفت.گفت بستنی بزنیم به بدن.😂

عیب نداره😂😂

بابا اصلا نمیدونم چرا مردای ۷۰ به قبل انقد یه جورین

منم تا قبل این که واقعا ببینم چقد سمن ازشون دفاع میکردما

فک میکردم اختلاف سنی زیاد جذابه

بعد که صابونش به تن خودم خورد فهمیدم نه واقعا بهتره با پسر نزدیک به سن خودم بگردم

مرد دهه ۶۰ ای هم واقعا باید بره با خانوم همسن خودش 

نه دختربچه های تازه کنکور داده

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
عیب نداره😂😂 بابا اصلا نمیدونم چرا مردای ۷۰ به قبل انقد یه جورین منم تا قبل این که واقعا ببینم چق ...

آره خب.خیلی بده.دختر جوون بره با مرد سن بالا ازدواج کنه.بعضی دخترهای دهه ی شصتی ودهه هفتادی مجرد هستن هنوز.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خب.خیلی بده.دختر جوون بره با مرد سن بالا ازدواج کنه.بعضی دخترهای دهه ی شصتی ودهه هفتادی مجرد هست ...

آخه هرجورم نگاه کنی از نظر منطقی زن تو رده سنی خودشون براشون خیلی مناسب تره

البته مردای جنتلمن دهه ۶۰ ای واقعا سراغ همونا میرن نه دخترای کم سن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
آخه ببین این مردای دهه ۶۰ ای که موندن،اکثرشون به اصطلاح مردای ببخشید ببخشید رو دست خونواده باد کرده ...

یه مدت بازی (بیا بازی) رو نصب کردم ... یکسره که میگن اصل بده .. هروقتم با یه پسر بالای سی چت کردم به نیمساعت نکشیده بحثای مزخرف مثبت 18 مطرح میکردن اصا عصبی میشدم .. کار و شغل هم داشتن ولی مجرد بودن . راس میگی
البته همه این حرفها زده میشه و منظور تمــــــــــام پسرای دهه شصتی نیستن . بعضیاشون رو داریم میگیم

بازی (بیا بازی ) چی هست؟

تو اپ بازار بنویس بیا بازی. چند نوع بازی داره جالبن . یکیش حرف چینه که کلمه میسازی . مسابقه ایه . به طور تصادفی یه پلیر دیگه باهات مسابقه میده قابلیت چت هم داره