2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه ببین این مردای دهه ۶۰ ای که موندن،اکثرشون به اصطلاح مردای ببخشید ببخشید رو دست خونواده باد کرده ...

خیر به نظر من الان تعداد کمی از افراد اینجوری که شما گفتین عقب مانده هستن 

متولد دهه ۶۰ بالاخره چندین سال کار کرده و پول و مال و منال داره صورتشون هم یکم جا افتاده تره این برا دخترا جذابه 

کلا ذات زن اینه که هر چی مرد قدرتمند تر اون جذب شدنه بیشتر 

دهه هشتادیا مثل من سن بالا دوست دارن 

شوگر ددی😄

البته من متولد اواخر دهه هفتادم

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

چرا دهه هشتادیا قبول میکنن ؟؟ سن ازدواجشون که نیست هیچ  با سن پدر بزرگشون هم قبول میکنن فقط ا ...

خب آخه دختر دهه ی هشتادی تازه میخواد جوونی کنه بره تفریح.ولی مرد سن بالا حوصله ی این چیزهارو نداره.

خیر به نظر من الان تعداد کمی از افراد اینجوری که شما گفتین عقب مانده هستن  متولد دهه ۶۰ بالاخر ...

آخه اونقدم پول ندارن که

تهش حقوق کارمندیشو جمع کرده و جذابیت نداره

کلا باکلاس نیستن مردای مجردشون

مثلا من خودم زمان مجردیم دوست داشتم پسر کافه شیک دعوتم کنه و احترام بذاره

اما هر مرد دهه شصتی ای که باهاش آشنا میشدم اصلا بلد نبود.مثلا میگف بریم بستنی بزنیم به بدن.منم حالم بد میشه از این مدل حرف زدنا و دعوتای درپیت.

بهترینشون میگف بیا کافه قنادی

خب منم بلاکشون میکردم و اصلا نمیرفتم دیت

در حالی که پسرای دهه ۷۰ باز بلد بودن چطوری دعوتت کنن 

بعد فقطم تجربه خودم نبوده 

حتی تو فامیلامونم می بینم که اصلا کسی نمیتونه با مجرداشون کنار بیاد،مگر خود دختره هم خیلی تو قید و بند کلاس و...‌ نباشه

مردای سمی ان

اوناییشون که با زنای هم سنشون و هم رده شون میگردن فرق دارنا،منظورم اوناییشونه که چسب به دخترای کم سن میشن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خب آخه دختر دهه ی هشتادی تازه میخواد جوونی کنه بره تفریح.ولی مرد سن بالا حوصله ی این چیزهارو نداره.

حرف منم همینه دیگه 

اون نو جوان چرا قبول میکنه ازدواج کنه اونم با پیر مرد 

🥰                 

آخه اونقدم پول ندارن که تهش حقوق کارمندیشو جمع کرده و جذابیت نداره کلا باکلاس نیستن مردای مجردشون ...

اون پسری که بلده از کجا یاد گرفته ؟ لابد با کلی دختر گشته تا یاد گرفته رفتار با دخترا رو .

ولی اونی که میگی بی کلاس قطعا فکر و ذکرش دختر بازی نبوده 

سطح دغدغه ش بالاتر از کلاس و مخ زنی بوده .

می کسب و کار و جمع کردن زندگی 

نه علافی

🥰                 

حرف منم همینه دیگه  اون نو جوان چرا قبول میکنه ازدواج کنه اونم با پیر مرد

به نظر من نوجوون خانوادش نمیزارن با ۲۰ سال اختلاف ازدواج کنه مگر تینکه اون مرده یه چیز خیلی بولد داشته باشه 

مثل پول و سطح اجتماعی و خوش صحبتی و ....

اون پسری که بلده از کجا یاد گرفته ؟ لابد با کلی دختر گشته تا یاد گرفته رفتار با دخترا رو . ولی اونی ...

بابا دیگه یه کمم اینستا بگردی میدونی اصول دیت رفتن با دختر چیه

یا حداقل از خواهرت و.... میشنوی

کسی که اصلا بلد نیست خیلی دیگه سطحش پایینه

الان همسر منم دوس دختر نداشت قبل من و خیلی چیزا رو بلد نبود(دهه ۷۰ ایه و همسن خودم،از سن کمم باهاش بودم)

ولی حداقل بلد بود که وقتی میخواد ببینتم حتما باید یه کافه ساکت و آروم و مرتب دعوتم کنه

یا بلد بود که ازم دم به دیقه عکس نخواد و شوخیای چیپ نکنه

مثلا خود منم دختر باتجربه ای نبودم،ولی ذاتا میدونستم که وقتی با پسری چند بار میری بیرون مثلا بهتره یه عصرونه تو کافه دعوتش کنی تا ظاهر قشنگی داشته باشه و گشنه به نظر نرسی

یه سری چیزا رو آدما به واسطه حضور تو جامعه و فضای مجازی و...میدونن

مهم اینه بخوای به طرف مقابلت ارزش بدی یا نه که ازش استفاده کنی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨