2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا میخوردم. چی راجبش نوشته برا من ک خوب بود  سایتا چرت و پرت زیاد مینویسن

قطعش کردی؟ من برا جوش خوردم چندسال خوب شد صورتم دوباره بعد چندوقت جوش میزنم دوباره شروع کردم ب خوردن

نوشته ممکنه باعث بالا رفتن پتاسیم بدن بشه و خیلی خطرناکه باعث نارسایی کلیه و در نهایت فوت فرد وای خی ...

من قبلنم خوردم برام خوب بود الآنم خوبه فقط ده روز پریود شدم درحالیکه همیشه ۵روزس

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
بله قطعش کردم منم واسه جوش خوردم همش ۲ ماه استفاده کردم جوشام خوب شد

پس چرا من قطع میکنم بازم جوش میزنم ؟ یدفه ای هم قطع نمیکنم کم کم قطع میکنم

من دوز ۱۰۰ میخوردم قبلا این سری دکتر ۵۰کرد

من قبلنم خوردم برام خوب بود الآنم خوبه فقط ده روز پریود شدم درحالیکه همیشه ۵روزس

منم چندسال خوردم مشکلی برام بوجود نیاورد 

الانم دکتر بیشتر برای ریزش موهام نوشته 

اون مطلب و خوندم خیلی دو دل شدم ادامه بدم یانه

پس چرا من قطع میکنم بازم جوش میزنم ؟ یدفه ای هم قطع نمیکنم کم کم قطع میکنم من دوز ۱۰۰ میخوردم قبلا ...

منم دُز ۱۰۰ استفاده کردم

از دکترت بپرس چرا جوشام برمیگرده

راستی چرا راکوتان استفاده نمیکنی؟

نوشته ممکنه باعث بالا رفتن پتاسیم بدن بشه و خیلی خطرناکه باعث نارسایی کلیه و در نهایت فوت فرد وای خی ...

اوووووو چه خبره 

من سالها خوردم

میگن مواد پرپتاسیم مثل موز نخورید وقتی این قرص رو می‌خورید