2777
2789
عنوان

من همونیم ک با شوهرم دعوام شد بهم گفت کُپک

| مشاهده متن کامل بحث + 3836 بازدید | 115 پست

من ك نظري ندادم ولي مردم يا كسايي ك نظر دادن درباره چيزي ك خودت نوشته بودي گفتن از اول اينا همه رو ميگفتي

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

یعنی طرف داره بهم بی احترامی میکنه من بخاطر اینکه لطف کرده نظر داده حالا هر نظری به گوش جان بشنوم و ...

من به اندازه ی کافی برای اون تاپیکت وقت گذاشتم هم کامنتهاشو خوندم هم پیامهای خودت رو

ولی این تاپیکت رو چون زیادی یچیز رو کش میدی 

و تکرار مکررات میکنی پس براچی دوباره همون مطالب تکراری رو بخونیم.اونقدر که ماها وقت گذاشتیم تاپیک قبلت رو خوندیم همونی دوستی که اسمشو گفتی  مطمئن باش نخونده

بعد من تو اکثرا کامنتهای بقیه بی احترامی ندیدم ازشون همه گفتن این کارت اشتباه بوده و مال دنیا ارزش این بی حرمتیها رو نداره.ولی شما میای میگی فقط تعداد محدودی حرفمو فهمیدن.خب معنی حرفت یعنی چی؟خودت بگو

اتفاقا اونیکه الان تو این دوتا تاپیکت بیاد بگه افرین تو خیلی کارت خوبه.دشمنته داره گولت میزنه

بد کردیم گفتیم کارت اشتباهه اگه ادامه بدی ب مشکل میخوری؟بده گفتیم از یه روانپزشک یا روانشناس کمک بگیر

کجای حرفای ما بوی بیشعوری میداد؟

اگه میخاستیم بهت اهمیت ندیم مثل همون دوستی که میگی میومدیم یه شعار میدادیمو میرفتیم نه تازه وقت بزاریم و دلمون بخاد بهت کمک کوچیکی کرده باشیم

امیدوارم این مسائل رو درک کنی و تشخیص بدی که کی فقط میاد یه شعار میده میره یکی هم دلش میسوزه و میخاد مشکلت حل بشه با اینکه ما اصلا نمیدونم شما کی هستی.ولی داریم وقت میزاریم پس برات ارزش قائلیم.موفق باشی

راستی من اسم خودم ریحانه😉😊

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیامم دوبار اومده😊😄

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

عزیزم شما تو اون تاپیکت نیومدی داستان زندگی تونو بگی ما هم قضاوتی نکردیم در مورد همون چیزی که نظر خواستی نظر مونو گفتیم حالا بعضیا شاید جوری گفتن که ناراحت بشین یا شایدم خودتون ناراحت شدین چون همون‌طور که گفتین زود رنج و پرخاشگرین و نظرات بقیه بهتون بر خورده و واقعا چطور توقع داری با دو جمله از شبت بقیه کل داستان زندگی تونو بدونه و از رو اون قضاوت کنه در مورد همون چیزی که که نظر خواستی نظر دادیم و همونو قضاوت کردیم

با من بحث نکنید 🤷
بدترش‌کردی‌که! گفتیم بهت ندید بدید، اونموقع فقط مشکل گدا بودنت و یه فنجون بود. الان میگی نه ببینید ...

فقط دوست دارید نظر بديد ک بگید ما هم بلدیم صحبت کنیم ولی اصلا نمیدونید چی دارید میگید 😏

وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️
عزیزم شما تو اون تاپیکت نیومدی داستان زندگی تونو بگی ما هم قضاوتی نکردیم در مورد همون چیزی که نظر خو ...

خب گل قشنگم من ک نباید کل زندگیمو تعریف کنم تا شما ببینید چجور آدمی هستم 

من فقط گفتم فنجون همسرم شکست منم خیلی عصبی شدم بخاطر این حرف دلیل نمیشه بگید تو زن زندگی نیستی 

میشد هزاران جمله ی دیگه جایگزینش کرد 

من به اندازه ی کافی برای اون تاپیکت وقت گذاشتم هم کامنتهاشو خوندم هم پیامهای خودت رو ولی این تاپیکت ...

اتفاقا از حرفای همون خانمی لذت بردم که گفت مشکلت فنجون نیست، شما باید بری دکتر خودتو درمان کنی و امثال این نظرات. 

من دوس داشتم اون 1000 نفری که نظر دادن‌ اکثریت اینو درک کنن نه این که فکر کنن مشکل من فنجونه. 

این حرف خیلی به دلم نشست تا اینکه یکی دیگه گفته بود تو زن زندگی نیستی، تو چند سالته ک بخاطر فنجون جیغ داد زدی؟ بیچاره مردایی ک گیر شما میوفتن. 

شما میگی به اندازه کافی وقت گذاشتم تاپیکت رو خوندم ولی حتی خود شما هم متوجه نشدی من چی گفتم 

نمیدونم شایدم من بد توضیح دادم ک البته بهتر از این بلد نیستم دیگه. ✌️

خب گل قشنگم من ک نباید کل زندگیمو تعریف کنم تا شما ببینید چجور آدمی هستم  من فقط گفتم فنجون هم ...

دقیقا شما کل زندگی تونو تعریف نکردین بقیه هم علم غیب نداشتن حدس بزنن چجور آدمی هستین در مورد فنجون حرف زدین که از دیدگاه بقیه به شخصه خودم کارتون زشت بود من حتی در مورد حرف همسر تونم حرف زدم  و اصلا جسارت نکردم بگم شما زن زندگی نیستین بقیه هم چون واکنش تون زیادی بود شاید همچین حرفی زدن واقعا متقابلن اگه همسر تون این رفتار رو با شما میکرد دلخور نمیشدین بنظرم خوب نیست آدم زندگی شو بریزه نی نی سایت و وقتی این کارو می‌کنه واکنش های متفاوتی میبینن و باید انتظار شو داشته باشه چون اینجا آدم های متفاوت با هر نوع دیدگاه و عقایدی هست

با من بحث نکنید 🤷
دقیقا شما کل زندگی تونو تعریف نکردین بقیه هم علم غیب نداشتن حدس بزنن چجور آدمی هستین در مورد فنجون ح ...

کاملا حق با شماست 

وقتی میدونم مشکل از رفتار منه و نیاز به اصلاح داره چرا باید درباره این موضوع اینجا صحبت کنم تا بعدش مورد قضاوت قرار بگیرم

مرسی از مشارکتتون ✌️

دوستان عزیز 

هر دو تاپیک هارو قفل میکنم. 

مرسی از دوستانی که برداشتشون از حرفام درست بود و برای بهبود رفتارم پیشنهاد دکتر و مشاور دادن. 

و بازم مرسی از دوستانی که با اینهمه توضیح دادن بازم معتقدند تو زن زندگی نیستی چون فنجون ارزش دعوا نداشت(خدایی این حرف خیلی زور داشت )😑😑😑