2777
2789
عنوان

بهش بگم دوسش دارم؟ اختلاف سنیمون ۱۰ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 61 پست
اگه اونم اومد باهاش چالش بزارن چی 

باباواگ.بخادتت ک.ب اینجاها نمیرسع

میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش فکر کردم🤣 چیپ نیس؟ 😂😂

نه اینکارو نکن بدتر ضایع میشی چالش چیه دیگه الان همه این حقه ها بلدن بدتر جلوش ضایع میشی اگ میخوای بگی با شجاعت و بااعتماد بنفس اعتراف کن حتی اگه گفت نه کم نیار فک نکنه حالا چه خبره 

.....

ببین مستقیم اصلا نگو یه دختر عمه ای دختر خاله ای عمه ای کسی که باهاش اوکی ای و راز دارته بگو که بهش ...

اره نخود تو دهنشون خیس نمی خوره اسی نگیا تجربه ی خودمو گفتم بهت

کاربری دست دو نفره 
باباواگ.بخادتت ک.ب اینجاها نمیرسع

عزیزم من یکی از دوستام همین کارو کرد ولی بااین تفاوت که پسر خالش بود اون قبول کرد دعوت کرد به رستوران و ..... حلقه دستش کرد بد گفت چالشه نمی دونی اون به شده بود 

کاربری دست دو نفره 
چه جراتی بعدا فامیل خبر دار نشد بعدش چیکار کردی

نه دیگه دارم میگم طرف خیلی باشخصیت بود الان بیشتر از یک ساله از این داستان گذشته هیچکی نفهمید بین خودمونه حتی وقتی که منو میبینه اصلا به روم نمیاره...منم دیگه عین اونموقع ها آتیشی دوسش ندارم چون باهام حرف زد قانعم کرد واقعا بدرد هم نمیخوریم 

.....

کامل نمیتونم بگم مفصله ولی خب یکی از دلیلاش اختلاف فکریم بود طرز تفکرش با من زمین آسمون بود یکیشم اخ ...

یه سوال از ت میپرسم 

من ۱۸اون ۳۰ 

بهشبگم می خوامت طرف ارومیه قیافه هیکل مالی کار همه چی اوکیه منم از نظر خانوادگی همه اوکیم ولی چیزی ندارم 

رفتاراشو دیدم چقدر دختر عموم من و می خواد مریض شده بود از بغلش جم نمی خورد اونم همین منه به نظرت بهش بگم یا ولش کنم

کاربری دست دو نفره