2777
2789

خانواده ی شوهرم و دعوت کردم فردا برای شام. امروز خواهرشوهر بزرگم پیغام داد که ما نمی‌آیم.چون خواهرشوهرم کوچیکم حامله اس.بهانه آوردن اگه ما بیایم خونه شما اونم میگه پس خونه ی منم باید بیاید.اون براش سخته نمیتونه پذیرایی کنه.منم فردا میخوام

به  مادرشوهرم زنگ بزنم بگم یعنی ما آنقدر احمقیم که تا شام دادیم میخواییم بدوییم خونه ی دخترت که حامله اس شام و پس بگیریم.تازه اگه دعوت کنه هم نمیریم میگم دوهفته دیگه زایمان داری بعدش میایم.اینا همش بهانه بود که خونه ی ما نیان.البته اون عفریته باعث شد وگرنه بقیه قبول کرده بودن بیان.شوهرمم امروز به مادر و پدرش گفت من دیگه هیچ وقت اینارو دعوت نمیکنم.چون پارسال هم دعوت کردیم همین آدم گفت ما همه روزمون پر وقت نمیشه بیایم خونه ی شما.حالا من چیکار کنم با این آدم ؟؟؟؟خیلی دلم شکسته

چقدر یه آدم کینه شتری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ حوصله ای😐خوشت میاد مهمون داری کنی؟ 

لذت ببرا، بهتر ک نمیان، اذیتم نمیشی

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

والا به یه ورت هم نباشه همون غدا رو بده فقیر بیچاره ثوابش هم بیشتره...

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️