الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب تو که میخوای درس بخونی برو خونه خاله ت بخون و بعد بیا پیششون ..البته اگه مقدوره منم یادمه امتحان داشتم صبح موندم خونه ی خاله م ...خونه شون نزدیک خونه ی بابابزرگم بود
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
شما زیادی بزرگش کردی بخوای بخونی میری ی جا سامتی میخونی
دقیقا..من یادمه امتحان پایانی تاریخ داشتم سه روز وقت داشتم اون سه روزم یه جای خیلی شلوغ سفر بودیم 😑 سفر اجباری به اصرار پدرم .. انقد شلوغ بود اتاق و هتلی هم نبود به زور و مکافات یه اتاق پیدا کردیم کولرشم درست و حسابی نبود حتی لامپشم داغون بود سه روز اونجا درس میخوندم خیلییی اذیت شدم ولی مجبور بودم
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚