2821
2789
عنوان

چرا کسی عاشقم نشد 🍂😪

952 بازدید | 26 پست

حسرت  داره این ک تو زندگیت حس کنی کسی عاشقت نشد 

از زیبایی ظاهرم بگم نمرم از ۲۰  مثلا ۱۷ یا ۱۸ هس   

کاملا رویایی و نقاش و  مذهبی و مستقل بودم     متولد مهرم  خانواده دار و با اصالت  محسوب میشدم   دقیقا هیجوقت فکر نمیکردم ازدواج بدون عشق داشته باشم       خواستگار هام با نه اول  بابام میرفتن  اونایم ک   اسرار داشتن  باز من خودم  مید نستم اسرارشون بابت ارث و میراثه و  وصلت با خانوادم چون اصلا منو ندیده بودن ک عاشقم بشن 🍂😪

الان دو تا بجه دارم    تنهام   شوهرم ک اصلا بماند   اخلاقیات روانی کنندش کلا نیست   جوریه اخلاقش ک میگم خدایا شکرت ک نیست  

ولی خودم چی   تنهایی دلم چی    روزای عمرم چی   

تحمل این چیزا   پیش خدا اجری هم داره ؟!! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در نظرم هیچ عشقی در دنیا بالاتر ازعشق مادر ب فرزند نیست خیلی خیلی خالصه و هیچ وقت سرد نمیشه

اون بله یه حس خاصه ولی  زن ب حمایت قلبش نیاز داره ک هنون عشق خالص مادریشم نصیب فرزتد کنه ن اینکه بخاطر خیلی مسایل گرفتار افسردگی باشه  برا بچشم نمیتونه مادر درستی باشه  کلا  یه زن اگر با دلش کنار نیاد کم کم از همه جی کنار میره 

اون بله یه حس خاصه ولی  زن ب حمایت قلبش نیاز داره ک هنون عشق خالص مادریشم نصیب فرزتد کنه ن اینک ...

درسته حرفت

یکم محبتت رو ببر بالا 

ب شوهرت بگو عشقم ،گلم نفسم

ببین تورابطتون تاثیری داره یانه

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
به قیافه نیست که خواهر

به هر چی ک هست    عشقی تجربه نکردم   خیلی حس بی نظریه ادم بدونه کسی عاشقشه   برای من تو خواب بوده این حس 😪🍂🍂🍂🍂🍂 ولی در واقعیت واقعا زندگی   میتونم بگم در حد معمولی و نرمالی حتی ندارم کلا سرد و بی روح و انگار نقش بازی میکنن ادمها  مثل یک فیلم سیاه سفید بی مزه 

درسته حرفت یکم محبتت رو ببر بالا  ب شوهرت بگو عشقم ،گلم نفسم ببین تورابطتون تاثیری داره یانه

گلم ۱۲ ساله  اگر بگم چ کارا براش کردم ک مثلا حتی ادای عاشقارو بلد باشه در بیاره برام  ک خودم خودمو با رفتارش بتونم گول بزنم 

کلا یه کارا براش کردم  ک  فقط خدا میدونه هییییییییچ زنی نکرده و نخواهد کرد برا شوهرش 

عزیزم   من هرررررر کاری کردم هررررررکاری ک ب ذهن جن هم نمیرسه 

ب خط  اشتباه کردم رسیدم بد جور  و مشیمونم از خوبیام اتفاقا  

بخدا پشیمونی از خوبی بدتر از پشیمونی از بدیه 

گلم ۱۲ ساله  اگر بگم چ کارا براش کردم ک مثلا حتی ادای عاشقارو بلد باشه در بیاره برام  ک خو ...

پس یه مدت بزن ب کم محلی 

برای خودت زندگی کن 

با بچه هات و دوستات وقت بگذرون و شاد باش

بی محلی ببینه کم کم جذب میشه

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
پس یه مدت بزن ب کم محلی  برای خودت زندگی کن  با بچه هات و دوستات وقت بگذرون و شاد باش ب ...

اجازه خیلی چیزارو ندارم    دور همی فقط با خواهر شوهرام مجازه  رفت و اند فقط با خانواده شوهرم شوهرمو  روانی نمیکنه 

مشکل شوهرمم با دوستام اینه ک از من خیلی تعریف کردن  و میگفتن دختر خیلیییی پاکی هستم و خوبن و نشکل با خانوادمم داره ک بابام زندس و میراث منو نداده با وجود ۷ تا خواهر و برادر دیگم ک هستن و نکرفتن    یک زندگی سمی   تو این زندگی من دنبال عشق هستم ببین چ اسکولیم واقعا 

پس یه مدت بزن ب کم محلی  برای خودت زندگی کن  با بچه هات و دوستات وقت بگذرون و شاد باش ب ...

اگر کسی از من تعریف کنه شوهرم دشمن اون میشه   نمیدونم چرا  واقعا نمیدونم چرا دقیقا خواهر شوهرمم همینه  همینطور دقیقا اخلاقی نصبت ب بقیه داره    اینا نمیددنم چشونه واقعا هیچ جوره نمیتونم بفهممشون  خیلی کم اوردم  خیییییلییییی

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز