2777
2789
عنوان

چجوری با فامیل ازدواج میکنین؟

3019 بازدید | 107 پست

تو فامیل همسن من نیست خداروشکر برای ازدواج

واسه همین تصوری از اینکه پسر خاله و پسر دایی و ... بیان بهم درخواست بدن و چمیدونم یا با اونا ازدواج کنم و ... ندارم واسم یکم عجیبه که چجوری بقیه این کار رو میکنن

و مثلا اگه یه وقت رابطتون نتیجه ای نداشت بعدش چجوری تو چشم همدیگه نگاه میکنین؟🤔 غریبه باشه یچیزی ولی وقتی فامیل هست عجیبه واسم🤔

بعد اصلا ازدواج با فامیل خودش اعصاب خوردی داره بنظرم🥴 البته اونایی ک روابطشان خیلی خوبه شاید اوکی باشه واسشون 

درکل یکم واسم عجیبه میخوام بدونم شما هم واستون عجیبه یا نه؟🤔

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود🤲💚 یا صاحب الزمان ادرکنی💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقه ی مسخره ای ک به فامیل بوجود میاد و خودمونم ازش راضی نیستیم یطرف

جواب دادن به شماها ک چجوری به فامیل حس دارید یطرف

چیکار دارید اخه خواهر من

والا بلا راحت نیست واسه ما همین الان بشخصه دارم فکر میکنم چجوری مهمونیو بپیچونم ک عذاب نکشم با وجود اون

اه

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

من اتفاقاً تا دلت بخواد تو فامیل پسر داریم برای ازدواج ولی خداوکیلی اصلأ نمیتونم تصور کنم هر شب پیشش بخوابم یجورایی خجالت میکشم 😐😂 شایدم چون عاشق نشدم این حسو دارم

عمم با پسرخالم ازدواج کرد ۱۵ سال باهاش زندگی کرد پارسال جدا شد الان کل فامیل باهم قطع رابطه هستن به نظر من بدترین کار ممکنه ازدواج فامیلی

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

ما هم تو فامیل داشتیم پسرخاله دخترخاله جدا شدن

گند زدن تو روابط فامیلی

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم