2777
2789
عنوان

بچموببرم به این سفریانه؟

119 بازدید | 14 پست

بچه هامن توسن ۲۶سالگی بایه بچه ۳ساله ازهمسرم جداشدم وحضانت فرزندموگرفتم.

پسرعموم که خواستگارم بودقبل ازازدواج اولم دوباره بهم پیشنهادازدواج دادومن قبول کردم.ایشون بعدازازدواج من دیگ ازدواج نکردن وازدواج اولشونه بامن.وهرشرط وشروطی گذاشتم قبول کردوپسرمم قراره پیش مازندگی کنه.

قراره بعدازعیدبریم سرزندگیمون.وتواین تعطیلات بریم یه سفرچندروزه.

خانوادم میگن پسرتونبراین سفروتنهایی بریدولی من میگم چراپسرمونبرم ازاول عادتش بدم به نبودپسرم.بایدعادت کنه به پسرم .ولی اینامیگن که بهتره اولین سفرودوتایی برید.

وای بچه هاتمام دغدغه من تواین زندگی پسرمه که وقت زندگی بدی نداشته باشه.بخاطرپسرم هیچوقت نمیخواستم ازدواج کنم.پسرعموم انقداومدورفت بهم نزدیک شدکه راضی شدم به این ازدواج.شمامیگیدببرمش باخودم به این سفر یانه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم پسرتون رو ببرید 

که از همین الان با یه سری شرایط زندگیتون اشنا شن

فردا نیان بگن این بچه شیطونه ببرش پیش مادرت و فلان

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

بنظرم ببرش چون فکر وذهنت میمونه پیش بچت خودت اذیت میشی

پیش مادرم میمونه ومامانم بهترازخودم مواظبشه.ولی من میگم بایدببرمش تاازاول به وجودپسرم عادت کنه بدونه این همیشه هست.

بنظرم پسرتون رو ببرید  که از همین الان با یه سری شرایط زندگیتون اشنا شن فردا نیان بگن این بچه ...

منم حرفم همیشه عادت نکنه به اینکه اگ بازهم خواستیم بریم جایی بدونه مادرم هست ومیتونیم بچروبسپاریم بهش

منم حرفم همیشه عادت نکنه به اینکه اگ بازهم خواستیم بریم جایی بدونه مادرم هست ومیتونیم بچروبسپاریم به ...

دقیقا و حتی ممکنه برید سر خونه زندگیتون قبول نکنن و بگن که وقتی مادرت توانایی نگهداری رو داره چرا بیاد

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤