2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تیره شه میره لکش؟

آره برای من خودش خود به خود خیلیییی کمرنگ تر شدن مطمئنم خوب میشند 

دکتر به من گفت بهت دارو و ایناهم میدم راکوتان اما قبلش از یه متخصص گوارش وقت بگیر 

منم دارو هارو مصرف نکردم ترسیدم حالم بد بشه

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم
راکوتان خیلی عوارض داره من ۶ ماه خوردم سیستم گواریشمو بهم ریخت خیلی بدنم ریخت بهم الان دنبال درمان ...

چیشدی مگه

من بجز همون موقع مصرفش عوارضی واسم نداشت چون باید مدامم دکتر بری ازمایش بدی

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
چیشدی مگه من بجز همون موقع مصرفش عوارضی واسم نداشت چون باید مدامم دکتر بری ازمایش بدی

بدن هرکس متفاوته روی من خیلیی تاثیر گذاشت

یه ماهه دارم دارو میخورم واسه روده هام و سیستم دفع بدنم

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

میگن روی بعضیا عوارض میده

اره ولی اینا تشخیص و تجویزش با دکتره دیکه

ولی هیچی مث راکوتان ندیدم دائمی باشه

هرچیزی دیدم میخواست مدام مصرف کنی

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
آره برای من خودش خود به خود خیلیییی کمرنگ تر شدن مطمئنم خوب میشند  دکتر به من گفت بهت دارو و ا ...

اره منم از دارو میترسم الان فقط اسپیرونولاکتون میخورم که کل بدنمو بهم ریخته هر دو هفته پریودم

این دربرابر من خداست

نه بابا مال من خیلیی افتضاح بود جوری که گردنمم گرفته بود

لکاشم به زور میره

زودتر برو پی درمان وگرنه به مرور زمان سخت تر میشه

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

بدن هرکس متفاوته روی من خیلیی تاثیر گذاشت یه ماهه دارم دارو میخورم واسه روده هام و سیستم دفع بدنم

اهان یعنی یبوست اینا گرفتین؟

من همون وقتا ک میخوردم خیلی بد یبوست گرفته بودم

اهان یعنی یبوست اینا گرفتین؟ من همون وقتا ک میخوردم خیلی بد یبوست گرفته بودم

آره یبوست که گرفتم هیچ یجورایی حس میکنم داخل رحمم زخمه

دکتر گفته اگه خوب نشدی با داروها باید بری کونولوسکوپی

شما خوب شدین؟🥲