2777
2789
عنوان

امروز یه چیز عجیبی پیدا کردم

5512 بازدید | 56 پست

چون اسباب کشی دارم اثاث خونه رو دارم جمع میکنم از چن جاهم حعبه کارتن گرفتم به شوهرمم گفتم برام چنتا اورد بعد یکیشو که تکوندم چیزی تو نباشه یهو دستمال کاغذی مچاله افتاد زمین

تلاش کن،طلاش کن!

برداشتم دیدم یه پودر سبزه.بوش کردم خیلی بدبو بود بوی فاضلاب میداد.از بوش تهوع گرفتم گلومم میسوخت.هی بوش میکردم ببینم چی میتونه باشه بعدم بی خیال انداختمش دسشویی و اب ریختم رف.

شوهرم زنگید بهش گفتم نفهمید چیه ولی کلی غر زد که شاید سم و یه چیز شیمیایی نباید بو میکردم

تلاش کن،طلاش کن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش شدید خوابم گرف کلافه بودم از خواب ولی نمیتونستم بخوابم.یهو شوهرم زنگید که دست بهش نزنم منم کفتم ریختم تو چاه.گف اون یه نوع مواد.اسمش ناس.بیشتر کارگر افغانیا استفاده میکنن که خستکی رو احساس نکنن و حسابی کار کنن

تلاش کن،طلاش کن!
بعدش شدید خوابم گرف کلافه بودم از خواب ولی نمیتونستم بخوابم.یهو شوهرم زنگید که دست بهش نزنم منم کفتم ریختم تو چاه.گف اون یه نوع مواد.اسمش ناس.بیشتر کارگر افغانیا استفاده میکنن که خستکی رو احساس نکنن و حسابی کار کنن

دوست مجازی معتاد میشود  

تایپ متون فارسی،به صورت غیرحضوری،صفحه ای700تومن...اگه کسی میتونه جایی بهم معرفی کنه ممنون میشم
یعنی من مواد مصرف کردم چون یکی از راههای مصرفش بو کردن بود.جالب پادرد داشتم ولی بعد بو کردنش رفع شد.ولی واقعا تهوع بدی گرقته بودم

حالا معتاد نشی صلوات😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”