2777
2789

کدوم بیمارستان زایمان طبیعی  کردید که راضی بودید؟

من خودم دوتا بچه هامو رفتم اکبرابادی متنفرم از بیمارستانش با پرسنل بی فرهنگش🥺

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

تهران نیستم ولی زایمان رو چ طبیعی چ سز باید رفت خصوصی تو دولتی جای این کارا نیست بیچاره میشی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

عزیزم من خیلی تحقیق کردم 

میگن بیمارستان چمران و بقیه الله عالین

خودم رفتم کادر بقیه الله رو دیدم خیلی مهربون و خوش برخورد و عالی بودن ، اپیدورال هم دارن تصمیم گرفتم برم اونجا 

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خیلی تحقیق کردم  میگن بیمارستان چمران و بقیه الله عالین خودم رفتم کادر بقیه الله رو ...

دولتین یا خصوصی عزیزم؟

شماهم طبیعیه زایمانت؟

خالم سزارین بیکارستان نیکان رفت چند روز پیش ۲۶ تومن داد  و گفت راضی بوده

مرسی عزیزم اماسزارین اکثرا خوبن من میخوام اونایی که رفتن بخش زایمانی طبیعی رو دیدن چطوربوده

دولتین یا خصوصی عزیزم؟ شماهم طبیعیه زایمانت؟

دولتی هستن جفتشون گلم 

چون من بیمه دارم خیلی تحقیق کردم اتفاقا بهترین فوق تخصص ها و دکتر ها که بیمارستان های خصوصی هستن اونجا هم هستن و به نوبت شیفت دارن

منم میخوام طبیعی زایمان کنم اپیدورال هم که دارن ، درخواست اتاق خصوصی هم میتونی کنی و مامای همراه هم داشته باشی عالیه 

دولتی هستن جفتشون گلم  چون من بیمه دارم خیلی تحقیق کردم اتفاقا بهترین فوق تخصص ها و دکتر ها که ...

ممنون گلم.

بنظرت بیمه ندارم ازاد چقده هزینه هاشون؟

ممنون گلم. بنظرت بیمه ندارم ازاد چقده هزینه هاشون؟

نمیدونم گلم ولی قطعا ارزون تر از جاهای دیگه هستن اگه تونستم حتما واست میپرسم چون من اونجا تشکیل پرونده دادم کلاس های آمادگی زایمان رو شرکت کنم

دولتی هستن جفتشون گلم  چون من بیمه دارم خیلی تحقیق کردم اتفاقا بهترین فوق تخصص ها و دکتر ها که ...

نظامی هستید؟

بیمه کامل میده؟

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕
نظامی هستید؟ بیمه کامل میده؟

بله عزیزم بیمه نیرو های مسلح دارم 

هزینه هاش واسه ما خیلی ناچیزه

ببین من سونوگرافی میرم اونجا ۴۰۰۰ تومن میدم

ویزیت دکتر پنج هزار تومن میدم در صورتی که مطبش هم نزدیک بقیه الله هست ولی روزایی که بیمارستان هستش میرم 

هزینه زایمان هم فکر کنم اصلا به یه میلیون هم نرسه دوستم زایمان کرد ۲۰۰ هزار تومن شد البته اگه اپیدورال بخوایم نمی‌دونم هزینه ش چقدر میشه