2777
2789
عنوان

انگار من غریبه هستم

307 بازدید | 13 پست

شش ماهه عروسی کردم...پدرم نزدیک سه سال پیش فوت شده ...خواهرم کنکوریه امسال مسافرت نرفتیم هم من هم همسرم به مامانم گفتیم اصلا مسافرت نمیریم که خواهرم درس بخونه و مامانمم بالای سرش باشه ...بعد امروز هرچی زنگ زدم مامانم جواب نداد تا چند دقیقه پیش گفت با دوستم رفتیم مسافرت یهویی شد :/ 

خواهرمم جواب نمی‌داد تا بعد از این که تماس گرفتم با مامانم و صحبت کردیم ...بعدش که زنگ خواهرم زدم جواب داد ... واقعا دلم می‌شکنه از این رفتار 

نیمه اول همسرم مرخصی داشت ولی خونه موندیم به خاطر اونا بعد اینجوری ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا متوجه نمیشم چی میگی 

مگه شما بخوای با همسرت مسافرت بری مادرت اینا باید باشن که گفتی نمیرم 

الان اونا رفتن نباید ناراحت شی نیاز هر آدمی هست تفریح کردن تو فقط خودتو همسرتو محروم کردی

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

چرا متوجه نمیشم چی میگی  مگه شما بخوای با همسرت مسافرت بری مادرت اینا باید باشن که گفتی نمیرم& ...

خب ما به خاطر اونا نرفتیم گفتیم خواهرم کنکور داره ماهم نریم که مامانمم سختش نشه حمایتشون کنیم بگیم ماهم کنارشونیم اونوقت مادرم پاشده رفته مسافرت ...خیلی ناراحت شدم واقعا 

ما حوصلمون پوکید این چند روز با همسرم روزه هستیم و همش خواب و فیلم شاید دوبار بیرون رفته باشیم

خب ما به خاطر اونا نرفتیم مسافرت که مامانم بالا سر خواهرم باشه که درسشو بخونه و بی‌خیالی طی نکنه

اینکه مامانت بالاسر خواهرت باشه چه ربطی به شما دوتا داشت؟

تو و شوهرت میرفتین مسافرت مامانت نمیتونست بالاسرش باشه؟

خب ما به خاطر اونا نرفتیم گفتیم خواهرم کنکور داره ماهم نریم که مامانمم سختش نشه حمایتشون کنیم بگیم م ...

شما زندگیت جداست اشتباه کردی

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم