2777
2789

ما دیشب تا حالا مهمون داریم منم پری ام دل درد شدید دارم نمیتونم زیاد سرپا وایسم، از صبح ک پاشدم هرچی میاد دم دستم داره میوفته  بشقاب در میارم میوفته رو زمین، لیوان در میارم میوفته، میوه میبرم برا مهمونا هی میوفتن   الانم اومدم چای بریزم برا مهمون در قوری افتاد زمین خورد شد واقعا هیچ وقت روزم اینجوری نبوده، البته اینم بگم ما به دلایلی بعضی وسایل خونمون عوض کردیم مهمون هامونم کسایی بودن ک ده دوازده سالی میشه منو ندیدن

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

از نظر من ارتباطی ب چشم خوردن نداره عزیزدلم.

وسایلی ک جنسشون شکستنیه هر آن ممکنه از دست لیز بخوره.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

از نظر من ارتباطی ب چشم خوردن نداره عزیزدلم. وسایلی ک جنسشون شکستنیه هر آن ممکنه از دست لیز بخوره.

اخه من کارم هروز تو اشپزخونه هست اصلا چیزی نشکوندم تا حالا 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشمه عزیزم صدقه بده ماشالله بخون ۱۰ تا آیت الکرسی بخون  تونستی اسپندم آتیش کن

مامانم قبل اینک مهمونا بیان اسپند دود کرد حالا من بازم میکنم امیدوارم هرچی هست دور بشه😢

سلام عزیزم 

میشه لطفاً بگی که کسی که منتظرشم میاد یانه ؟! 

و اینکه کی میاد 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

نی نی سایتیا خرافاتی نیستن 

نینی سایتیا:

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

مامانم قبل اینک مهمونا بیان اسپند دود کرد حالا من بازم میکنم امیدوارم هرچی هست دور بشه😢

نمک   دود بده

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎