رفیق پسر زیاد داره ولی بهشون اجازه عبور از خط قرمز ها و چارچوب هاش رو نمیده؟
این حقایق هستند که آدمها را از هم دور میکنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ میگوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدمها یکبار عمیقاً عاشق میشوند، چون فقط یکبار نمیترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یکبار، ترسها آنقدر عمیق میشوند که عشق، دیگر دور میایستد ...
در معرض آسیب ها قرار میگیره. ولی اگر از لحاظ اخلاقی شان و شخصیتش حفظ میشه که نمیشه بگی خراب . اگر آرایشی لباس پوشیدن مناسب باشه و با احترام باهاش رفتار کنن. ولی کلا خیلی با مردا راحت نیستم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالااینهمه دخترچراپسر؟! حالا۱دونه برای کنجکاوی چرازیاد؟! خودت چی فکرمیکنی؟!
سوال بود برام
به نظرم چون سطحیه نه💁♀️
این حقایق هستند که آدمها را از هم دور میکنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ میگوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدمها یکبار عمیقاً عاشق میشوند، چون فقط یکبار نمیترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یکبار، ترسها آنقدر عمیق میشوند که عشق، دیگر دور میایستد ...
نمیدونم چرا کلا دختر های این مدلی اخلاق وروحیاتشون جالب نیست همیشه همه چیو باهم قاطی میکنن من حتی از کلمه رفیق هم بدم میاد یجوریه اینهمه دختر هست چرا باید رفیقات همه پسر باشن حالا یکی دومورد یچیزیولی اصولا هیچ پسری به چشم رفیق نمیبینه زنا رو به چشم گزینه بعدی میبینه
خراب نیس ..ولی کارش مسخرس چون هیچ پسری واسه رفاقت معمولی با یه دختر حرف نمیزنه...ولی
چرا مسخره من خودم دوست های صمیمی که پسرن دارم مثل یک دوستیم با هرکدومشون بیشتر از ۶سال دوستم بایکی از بچگی به نظرت موقعیت پیدا نکرده ؟ تواین ۶ و۷ سال همه یکی نیستن
از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید. ما همه درخت های یک جنگلیم...
نه اصلا.ولی اینم بگم کلا مردا خیلی بیشعور و بی جنبه ان و من و تو اینا رو دوست معمولی میبینیم اونا یه جور دیگه فکر میکنن .حالا خودت متوجه میشی چند وقت بعد بعضی از همینا میان بهت پیشنهاد دیت عاشقانه میدن.
لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
خراب نیس ..ولی کارش مسخرس چون هیچ پسری واسه رفاقت معمولی با یه دختر حرف نمیزنه...ولی
شاید حسش اون نباشه خب
نه از نظر من نه هر کسی یه نظری داره آدم تا خودش نخواد رابطه ای شکل نمیگیره البته منکر اینکه تاثیر داره هم نمیشم تاثیر داره که رابطه ای شکل بگیره که خب اونم به خود طرف ربط داره نه به کسی
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بنظرم انسان زنده طبق اصول وقواعد میتونه دوست جنس مخالف داشته باشه باحفظ حریم
شما خودتون با هر دختری رفاقت کنین بهش حس دارین؟
من حس میکنم انقدرم دیگه اوضاع خراب نیست