2777
2789
عنوان

خواب النگو😭

70 بازدید | 5 پست

من النگو ندارم ولی دیشب خواب دیدم رفتیم با همسرم النگومو‌بفروشم ۴ تا النگو دستم بود دادم ب اون خانوم گف‌میشه ۵۰ ملیون گفتم  نمیفروشم النگو رو‌پس بده گف ما پست دادیم دس ما نیست  در صورتی که من چیزی پس نگرفته بودم همین جوری کلکل میکردم وقتی همسرم اومد بهشون گف الگو خانوم من بدید گفتن چشم دادن منم ی تیکه طلا ک شکسته بود نمی‌دونم از چی بود تلافی از روی زمین برداشتم. گزاشتم تو جیبم 😭😭😭😐 نمی‌دونم چرا اینجوری کردم نمی‌دونید تعبیرش چیه ؟

رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید.

خاله من خواب دید مامانم دوتا گوشواره تو گوششه یکیش همیشه میشکسا یکیش سالم بود مامانم حدودا ۷ تا بچه سقط کرد بعد از یکی ک بلد بود پرسیدند گف ک مامانم حاملس دیگع ازمایش و اینا و واقعا باردار بود اون گوشوار سالمه هم من بودم

خاله من خواب دید مامانم دوتا گوشواره تو گوششه یکیش همیشه میشکسا یکیش سالم بود مامانم حدودا ۷ تا بچه ...

آخه میخواستم اقدام ب بارداری هم کنم یعنی بده ؟😐😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بلد نیستم فقط تجربه خالمو از خواب طلا گفتم شاید شماهم باردار بشی چون میگی طلا شکسته بود 

النگو ها سالم بود