2777
2789
عنوان

خیانت !!

98 بازدید | 8 پست

اتفاقای تو گوشی بابام دیدم پستای چندتا از زنای بدکاره رو سیو کرده 

نمیدونم کاریم کرده یا نه تازه دیدم، یمدت حس کزده بودم زیادی از مامانم ایراد میگیره...

الان نمی‌دونم باید چیکار بکنم، به مامانم بگم یا با بابام صحبت کنم یا جفتشون ؟ سختمه هیچ کاری نکنم انگار هیچی نشده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ کار نکن ولی غیر مستقیم برا مامانت لباس مد روز بخر  و ترغیب کن به خودش برسه

مامانم خیلی خوشکله سنشم بالا نیست، دستشم تو جیب خودشه شاغله فقط یخورده جدیدا بحثاشون زیاد شده ولی چیزی کم نداره واقعا 

نمی‌دونم چرا بابام اینطوری شده 

مامانم خیلی خوشکله سنشم بالا نیست، دستشم تو جیب خودشه شاغله فقط یخورده جدیدا بحثاشون زیاد شده ولی چی ...

ببین هیچی کار پدرت رو توجیه نمیکنه

ولی میخوام بهت بگم خیلی از مردها از اینجور پست ها دارن و متأسفانه عادی شده و به منزله خیانت نیست

ترتیب یه مسافرت رو بدید تا حال هواتون عوض بشه

بعید می‌دونم  چندین بار بحث خیانت شده و خیالش از بابام راحته  منم تا یک ساعت پیش فکرشم ن ...

بنظرم ی جوری ب روی پدرت بیار تا بفهمه و کارشو ترک کنه

مثلاً یه مطلبو بیار بگو بابا اینو ذخیره کن بعداً بخونیمش و چند دیقه بعد بگو بابا لطفاً پیام ذخیره شده هاتو بیار خودتم بالای سرش بایست‌، اون موقع اونارم میبینی اما هیچی نگم دیگه بنظرم خجالت زده میشه ترک می‌کنه کارشو..