دخترم(طوطی گرینچیک)دو روزه پاشو بالا میگیره،مطمئنم شکستگی نداره و دردی نداره اما خیلی اعصابم خورده و ناراحتم،فعلا هم دکترش نیست نمیدونم چیکار کنم،نمیدونم چرا اینجوری شده،راه رفتن و دویدن اوکیه اما یک دفعه وایمیسته و پاشو میگیره بالا چیکار کنم آخه😭
اگه نگید دخترم و پسرم به حیوانات خانگی واقعا نمیشه؟
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
اگه نگید دخترم و پسرم به حیوانات خانگی واقعا نمیشه؟
در حدی هستن که حیوانات خانگی بچشون باشن.
اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقهشو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک میزنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه میپذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
خب بگم چی؟ من از حیوان خانگی اصلا خوشم نمیومد مخصوصا پرنده اما انقدر قشنگ حرف میزنه و خودشو لوس میک ...
ان شالله خدا برات حفطش کنه منم پرنده دوست دارم. ولی تا یکی به حیوونش( حالا باز پرنده خوبه خصوصا سگ و گربه) میگه دخترم یا پسرم قشنگ احساس میکنم داره به خودش توهین میکنه
حالا دیگه من ی چی گفتم شما توهین نکنید به ایشون وقتی خودش داره خوب برخورد میکنه