2777
2789
عنوان

دیشب با بابام دعوام شد

425 بازدید | 14 پست

من همسایه پدرم هستم.یه خواهرشوهردارم که شوهرش ۲سال پیش ب رحمت خدارفت. جوون و خیلی خوشگله یه پسر ۷ساله هم داره البته تا الان ۳بار ازدواج کرده. (ازدواج اولش ۱۳ساله که بوده پدرش میدش ب یه آقایی که زنداداش خودش روگرفته و چون سن آقاه کم بوده و سن زنداداشه زیاد قوا به آقاه میدن که یه زن جوون هم براش بگیرن که خواهر شوهر منو میگیره)بعد طلاق میگرن(.ازدواج دومش میدنش به یه آقا که۲۰سال ازخودش بزرگتربوده)که یه پسر۲۶ساله و یه دختر ۲۰ساله ازشوهر دومم داره.(ازدواج سومش انتخاب خودش بود ۱۰سال باهم زندگی کردن متاسفانه شوهرش تصادف کرد وفوت شد)البته ازدواج سوم زن دوم این آقا شد. من و شوهرم پدرامون پسر عمو هستن.پدرم باخواهرشوهرم صحبت کرد گفت جوون و خوشگلی ازدواج کن. اینم قسم وقرآن که نه نمیخام ازدواج کنم میخام بچه مو بزرگ کنم و... حالا یه مدته خواهرشوهرم روزبونا افتاده که به یه پسر ۱۵سال کوچکتر ازخودش دوست شده وهزار حرف و...پشت سرش میگن. خواهرشوهرم گفت صیغه اش شدم. حالا دیشب مادعوت بودیم خونه مادرشوهرم بابام زنگزد رفتم خونشون باداد وبیداد گفت حق نداری بری هرجا این خوار شوهرت بود تو نباید بری آبرومن تو فامیل میره میگن تو هم لنگه خوارشوهرتی.منم قاطی کردم و به بابام گفتم من چکار اون دارم.یعنی ماحق نداریم بریم خونه مادر شوهرم. داد وبیدا و هزارحرف و...الانم بابابام قهرم و دیشبم رفتیم خونه مادرشوهرم.

خداوندا تویی حامی وحاضر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب پدرت هم نگرانه آبروی شما و خانواده است .هر چند خطای اون به شما ربطی نداره ولی خب قدیمیا افکارشون یه جور دیگه است. کاش با بابات دعوا نمیکردی اونم به خاطر کی....

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
خب پدرت هم نگرانه آبروی شما و خانواده است .هر چند خطای اون به شما ربطی نداره ولی خب قدیمیا افکارشون ...

مشکل اینجاست بالاخره تو هر فامیلی هم بدهیت هم خوب .من خیلی از خانواده پدریم یعنی عمو وزنعموهام ودختراشون چیزادیدیم.ولی ب روی بابام نمیاریم. بعد هرموقع منو میبینه اینقد توهین ب خواهرشوهرم وشوهرم میکنه؟منم ب بابام گفتم ما چکار کسی داریم. منم خیلی چیزا از خانواده تو بلدم ولی حرمت نه میدارم ولی تو اصلا غرور منو شوهرم برات مهم نیست

خداوندا تویی حامی وحاضر
مشکل اینجاست بالاخره تو هر فامیلی هم بدهیت هم خوب .من خیلی از خانواده پدریم یعنی عمو وزنعموهام ودختر ...

خواهر شوهرت مگه دختر عموت نیست؟بابات گل به خودی میزنه؟

بنظرم کار خوبی کردی گاهی لازمه بخاطر حرمت خودت و شوهرت بجنگی حتی شده با مامان یا بابا.ولی کشش نده با پدرت دشمنی نکن

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
خواهر شوهرت مگه دختر عموت نیست؟بابات گل به خودی میزنه؟ بنظرم کار خوبی کردی گاهی لازمه بخاطر حرمت ...

باباهامون پسرعمو ان. بدیش اینجاست یه عمو دارم فتنه ی فامیله اینقد حرف میاره برا بابام که به بابام گفته بود دامادت رویعنی شوهرمن و راضی کن تا خواهرش وبکشه.منم گفتم عموم زیادی غیرت داره زن ودختر خودش وبکشه. بابام خیلی به حرف عمومه. بعد عموم بی ناموسی های خودش رونمیبینه خودش ومیزنه به خریت برا مردم تصمیم میگیرن. واسه این بابابام تند برخورد کردم

خداوندا تویی حامی وحاضر
باباهامون پسرعمو ان. بدیش اینجاست یه عمو دارم فتنه ی فامیله اینقد حرف میاره برا بابام که به بابام گف ...

همیشه آدمایی که خودشون ریگی به کفش دارن زبونشون درازتره و پر رو هستن. شاید بابات با حرفای شما به خودش بیاد

همیشه آدمایی که خودشون ریگی به کفش دارن زبونشون درازتره و پر رو هستن. شاید بابات با حرفای شما به خود ...

بابام اصلا زیر بار حرفهای من نمیره. میگه ما همه پاک پاکیم. مردم همه خطاکارن. واسه اینه دم ب دیقه طعنه خواهرشوهرم و میزنه .

خداوندا تویی حامی وحاضر