2777
2789
عنوان

بنظرتون این پسر خسیسه یا نه؟؟

327 بازدید | 24 پست

من ۲۲ سالمه و ایشون ۲۳ سالشه ، تقریبا یک ماه و نیم پیش تو دانشگاه باهم آشنا شدیم ، اوایل اشنایمون که بیرون اینا نمی‌رفتیم همش می‌گفت که بیا بریم کافی شاپ منو یه هات چاکلت مهمونم کن ، بعد چند بار که این حرفو گفت گفتم باشه بیا بریم مهمون کنم که رفتیم کافه ولی قلیون گرفتیم آخر هم نذاشت من حساب کنم گفت دفعه ی بعدی تو حساب کن ، دفعه بعد هم رفتیم ذرت مکزیکی گرفتیم که دوباره نذاشت من حساب کنم ولی چند ساعت بعدش سر چیزای چرت و پرت خواستم که رابطمو بهم بزنم بهش زنگ زدم گفتم شماره کارتتو بده می‌خوام کات کنم اولش به شوخی گرفت ولی بعد چند بار اصرار شماره کارتش رو داد منم دنگ خودمو حساب کردم برای واریز کردم 

چند روز بعدش دوستم واسطه شد و آشتی کردیم رفتیم کافه قلیون گرفت بعد خودش حساب کرد دوباره شبش با یکی از دوستای من بیرون رفتیم که دوستم گفت کارت نیاوردم پشت بندش زود پسره هم گفت که کارت ندارم رفتیم ساندویچی من حساب کردم و ... ولی سه چهار باری که باهاش بیرون میرم یبار کافه اینا میریم و اون حساب می‌کنه ، یبارم این اواخر من رفتم فقط برا خودم ساندویچ بگیرم که گوشیشو بهونه کرد و از ساندویچی بیرون رفت و خودم حساب کردم 

اینم بگم که هر دو از یک استان هستیم و هر دو خوابگاهی هستیم و بعضی وقتا بهم میگه که برام غذا درست کن منم فقط یکبار که کوکو سیب زمینی درست کرده بودم بردم بهش دادم ، شغل هم نداره فقط تعطیلات تابستون و عید سرکار می‌ره که خرجیشو در بیاره 

اهااا اینم بگم یبار که باهاش بازار رفته بودم دم یه مغازه نوشته بود انواع پافر و پیراهن مردانه ۱۹۰ تومن گفت بیا بریم از اونجا من پیرهن بگیرم رفتیم ولی نپسندید و با اینکه می‌دونه من گل دوست دارم تا حالا برام گل یا کادو اینا نگرفته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگرناراحت نمیشی این رابطه هابه دردنمیخوره وبه ازدواج دراکثریت مواقع نمیرسه

ومتاسفانه ممکنه تووابستش شدی واون ازت سواستفاده کنه ورهات کنه وتوبمونی وافسردگی وهزاران آسیب روحی وجسمی

ازاین روابط خودت رونجات بده 

وسنتی ازدواج کن بامعرفی خانواده ها

نمیتونی انتظار داشته باشی یه پسر دانشجوی بیکار بتونه در این زمینه عین مرد 30 ساله عمل کنه

اگه تکیه گاه بودن برات مهمه نباید اصلا با این پسر ارتباط میگرفتی

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

رابطه با دانشجو کلا از لحاظ مالی یکم سخته درکش کن وگرنه فکر نکنم خسیس باشه

از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را می‌توان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد...  هرچیزی را که می‌خواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد...  عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید .  " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "

مشکل اینه که هیچکدومتون به همدیگه نمیخورین. 

من یکم احساس کردم شما خسیس هستین😂

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

اگرناراحت نمیشی این رابطه هابه دردنمیخوره وبه ازدواج دراکثریت مواقع نمیرسه ومتاسفانه ممکنه تووابستش ...

واقعا نمی‌دونم چیکار کنم 

اینم بگم که چند روزه همش گیر میده میگه می‌خوام با مامانت صحبت کنم کم کم همه بدونن که باهمیم تا سال دیگه که بیام خواستگاری