من ۲۲ سالمه و ایشون ۲۳ سالشه ، تقریبا یک ماه و نیم پیش تو دانشگاه باهم آشنا شدیم ، اوایل اشنایمون که بیرون اینا نمیرفتیم همش میگفت که بیا بریم کافی شاپ منو یه هات چاکلت مهمونم کن ، بعد چند بار که این حرفو گفت گفتم باشه بیا بریم مهمون کنم که رفتیم کافه ولی قلیون گرفتیم آخر هم نذاشت من حساب کنم گفت دفعه ی بعدی تو حساب کن ، دفعه بعد هم رفتیم ذرت مکزیکی گرفتیم که دوباره نذاشت من حساب کنم ولی چند ساعت بعدش سر چیزای چرت و پرت خواستم که رابطمو بهم بزنم بهش زنگ زدم گفتم شماره کارتتو بده میخوام کات کنم اولش به شوخی گرفت ولی بعد چند بار اصرار شماره کارتش رو داد منم دنگ خودمو حساب کردم برای واریز کردم
چند روز بعدش دوستم واسطه شد و آشتی کردیم رفتیم کافه قلیون گرفت بعد خودش حساب کرد دوباره شبش با یکی از دوستای من بیرون رفتیم که دوستم گفت کارت نیاوردم پشت بندش زود پسره هم گفت که کارت ندارم رفتیم ساندویچی من حساب کردم و ... ولی سه چهار باری که باهاش بیرون میرم یبار کافه اینا میریم و اون حساب میکنه ، یبارم این اواخر من رفتم فقط برا خودم ساندویچ بگیرم که گوشیشو بهونه کرد و از ساندویچی بیرون رفت و خودم حساب کردم
اینم بگم که هر دو از یک استان هستیم و هر دو خوابگاهی هستیم و بعضی وقتا بهم میگه که برام غذا درست کن منم فقط یکبار که کوکو سیب زمینی درست کرده بودم بردم بهش دادم ، شغل هم نداره فقط تعطیلات تابستون و عید سرکار میره که خرجیشو در بیاره
اهااا اینم بگم یبار که باهاش بازار رفته بودم دم یه مغازه نوشته بود انواع پافر و پیراهن مردانه ۱۹۰ تومن گفت بیا بریم از اونجا من پیرهن بگیرم رفتیم ولی نپسندید و با اینکه میدونه من گل دوست دارم تا حالا برام گل یا کادو اینا نگرفته