2777
2789

چیکار کنم خیلی استرسش رو دارم خواهشا دعا کنید بچم صحیح و سلامت باشه خیلی نگرانم بیاین بهم امید بدین دلداری بدین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زن داییِ دوستم تا ۵ ماهگی نمیدونست بارداره

اسباب کشی داشتن کلی وسیله سنگین جا به جا کرده بوده

کللللی دمنوش گلپر آویشن زعفرون خورده بوده

یک عالمه داروهای که نباید خورده

الان بچه‌اش به دنیا اومده شکر خدا صحیح و سلامت 

@mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️

من سر پسرم کلی وسیله جابه جا کردم نمیدونستم حاملم تا 4 ماهگی چون شکمم نداشتم بعدش خونه مامانم و خونه تکونی کردم الانم خدارو شکر بچم سالمه

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

خواهرم

دخترش سالمه

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

چه قرصی؟ 

من راکوتان خورده بودم. یک ورق کامل . 

با ۶ تا دکتر مشورت کردم ، متاسفانه  همشون گفتن بچه حتما یک نقصی پیدا کرده ، ممکنه توی غربالگری نشون بده ممکنه بعد از تپلد بفهمی. 

خیلی تصمیم سختی بود اما مجبور شدم بندازم بچه رو . 

لعنت به راکوتان 

چه قرصی؟  من راکوتان خورده بودم. یک ورق کامل .  با ۶ تا دکتر مشورت کردم ، متاسفانه   ...

یه ماهه اول بارداری من قبل از اقدام در حد ۴تا قرص فیناستراید یک خوردم بعد باردار شدم غربالگریام سونوهام خوبه ولی بازهم استرسش رو دارم 

یه ماهه اول بارداری من قبل از اقدام در حد ۴تا قرص فیناستراید یک خوردم بعد باردار شدم غربالگریام سونو ...

اگر دکترها بهت هشدار ندادن خودتو نگران نکن .

در مورد من هر دکتری میشنید راکوتان خوردم چشماش گرد میشد . دکتر آخر گفت اگه من جات بودم چنین ریسکی نمیکردم و به دنیا نمی آوردمش. 

ایشالا بچت سالمه بد به دلت راه نده

اگر دکترها بهت هشدار ندادن خودتو نگران نکن . در مورد من هر دکتری میشنید راکوتان خوردم چشماش گرد میش ...

نه گفتن روی جنین پسر الت تناسایش تشکیل نمیسه شما ماه اول بارداری خوردین 

نه گفتن روی جنین پسر الت تناسایش تشکیل نمیسه شما ماه اول بارداری خوردین 

بله  . وقتی فهمیدم آخرای هفته ۴ بارداری بودم .

راکوتان از اون داروهاییه که حتی اگه قطعش کنی تا سه ماه بعد اثرش در بدن میمونه .