2777
2789
عنوان

چرا من از آشنایی می ترسم؟

194 بازدید | 20 پست

من تا حالا دوست پسر نداشتم یعنی یه جورایی رابطه ی دختر و پسر را بد می دونم چه حضوری چه مجازی ، بعد از طرفی اگر خط قرمز ها و حد و حدود ها رعایت بشه و قصد هر دو جدی باشه یعنی بچه بازی و تلف کردن وقت و عمر و از دست دادن سلامت روان نباشه به نظرم خوبه. ولی نمی دونم چرا می ترسم از آشنایی ، اصلا حس خوبی نسبت بهش ندارم یا مثلا می ترسم کسی بفهمه( حالا انگار منی که روی حد و حدود ها حساسم می خواهم چیکار کنم  ) یعنی بنظرم درست نیست آدم با چندتا باشه بعد دو دوتا چهارتا کنه ببینه کدوم خوبه چون این از روز اول پیداست اگه زرنگ باشی. 

بعد با خودم میگم دختر بلاخره باید از یه جایی شروع کنی دیگه. 

سخت اعتماد می کنم شاید چون توی دوره دبستان دوست صمیمیم ترکم کرد دیگه اعتماد نمی کنم.

نمی دونم چمه ولی می دونم یه چیزیم هست.  

که با این درد اگر در بند درمانند، درمانند   

والا حق داری😂بدونی چند ماه یه سال چند سال خوشی با کات یه شبه از دماغت میاد بیرون اصلا ارزش نداره 

ولی خب باید اشنا شی دیگه تا بهتر ادمارو بشناسی و رشد کنی

ارزوی من خوشحالی توست!تویی که اینجا هستی و تویی که این متن را میخوانی♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟    

والا بخدا الان من ۵ ماهه رل بودم یارو بلاتکلیف دو قطبی اصلا حال به حال مودی روانیم کرده بود اخرم یه بهانه اورد رفت خواهر منم مثل تو رل نزده تا حالا میگم بهترین کار باید حتما روز من دچار شی😂

ولی خب ایشالله شانس بیاری یه ادمش فاقد مشکلات روحی روانی نصیبت بشه و بدون همیشه تجربه های اول به ثمره نمیرسن و با احتیاط باش❤

ارزوی من خوشحالی توست!تویی که اینجا هستی و تویی که این متن را میخوانی♥️