2777
2789

بچها یه رو قبل ما اومدن شهرستان میگه از وقتی اومدم خونه جم کردم 

بعد حیاط پر آشغال خونه کثیف اشپزخونه کثیف 

من کلا جم کردم 

البته بخاطر خودشیرینی نه (خودم یکم وسواس دارم تو جای شلوغ نمیتونم بشینم)

بعد برداشته پتو میشوره منم با خودم میگم وقتی خونت انقد کثیفه شستن پتو الان واجب نیست

بعد من موندم چجوری میگه از وقتی اومدم جم کردم که انقددددددد بهم ریختس مگه با خر طرفه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو من که خونه رو برق انداخته بودم یعنی کی اومده این بین؟!

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
چون پتو ریخته میشوره منم مثل کوزت دارم کار میکنم خونه 

برو خونتون بهش رو نده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خب بگو من که خونه رو برق انداخته بودم یعنی کی اومده این بین؟!

میگه از وقتی اومدم خونه رو جم کردم بخدا دیرو از کمر افتادم انقد که بهم ریخته و کثیف بود بعد الان رفته پتو میشوره بجای اون میتونه بیاد اشپزی کنه منم ظرفارو بشورم خونه رو جم کنم

استغفرالله دهن روزه تاپیکا همه غیبته🙃

😂😂😂شما بفرمایید تسبیح📿📿شب بیاین این تاپیکا حرفت تو تاپیک بغلی این بود؟😂

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

اسی جان خودت داری میگی وسواسم شستم اونکه چاقو جلو گردنت نزاشته کارکنی بازمنتت دیگه چیه نکن

منت نمیذارم بخدا اخه الان رفته پتو میشوره منم یه نفرم و تازه عروس

میگم همه کارو میکنم فقط اشپزی خودش کنه به هر حال صاحب خونه اونه دیگه