2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه از وقتی اومد خونه جم کردم😑😐بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 20 پست
والابخدا خوب بزارن براشب چی میشه😂

رایتش منم حوصله ندارم اولین روزیه که صبح زود بلند سدم ساعت ۸😂😂تاپیکارو فقط مادرشوهر و خواهر شوهر و ...میرم سر حال بیام😂😂😐

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

اگه مجبورت کرده کار کنی حق با تو، وگرنه خودش میدونه میخواد پتو بشوره یا آشپزی کنه یا اصلا بخوابه.

من تازه عروسم اشپزی برام سخته این خانمم کل کارو سپرده به من خودش پتو میشوره(اصلا هم واجب نیس)من پری هم شدم اصلا حال ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم تاپیکع

یه نفر تاپیکدزده بود حالم از هرچی پدرمادره بهم میخوره بعد تاپیک زد از رابطه حالم بهم میخوره اگه خواستی صب کن تگش کنم بخون😂😂یه دختر بچه بود

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

آره عزیزم تگ کن

@vikem