2777
2789

رب شرح لی صدری و یسرلی امری... نماز اول وقت بخون یعنی به جوری بچسب بهش که اذان پخش شدنی مشغول وضو گرفتن بشی،بعدش از کیمیا نخودکی انجام بده ،سرچ‌کن «از کیمیا مرحوم نخودکی» ،کلا مناجات با خدا قلب ادمو فراخ می‌کنه ،ضمنا بزرگترین معبود و معشوق خداست،با خدا عشق بازی کن عزیزم،بخدا که هیییچ عشقی بالاتر از اون نیست،مجردیم چندین و چند دوس پسر داشتم با همسرم با عشق ازدواج کردم امااااا تجربه ابن چندسال بهم ثابت کرده اگر عاشقانه خدارو پرستش کنی و براش تایم بذاری اتوماتیک آدم های خوب سر راهت قرار میده،اگر مجرد هستی هم نماز حضرت علی رو سرچ کن بخون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.