2777
2789
عنوان

آدم دروغگو

691 بازدید | 18 پست

سلام،وقت همگی بخیر  عید تون مبارک نماز روزه هاتون قبول باشه 🌹

یه راهنمایی میخواستم درمورد برخورد با آدم دروغگو 

یک نفر هست نزدیکه و نمیشه قطع رابطه باهاش کرد اما به شدت دروغگو است یعنی حتی برای مواردی هم که اصلا ارزش ندارن دروغ میگه و... خب آدم ناراحت میشه درو از جون بقیه انکار طرف را خر فرض کرده که اینقدر دردغ میگه یعنی یکسری موارد خیییلیی ساده که اصلا هیچ اهمیتی هم نداره را دروغ میگه اگر هم به روش بیاری هزار تا قسم میخوره که نه من همچین چیزی نگفتم😑😑

شما بودین با یه آدم اینطوری چطوری رفتار میکردین..؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. همچنین 🌿💔🥰 لزومی نداره با اون ادم بخای صبحت کنی یا بحث. کنی. من چنین کسایی دور برم ب ...

نه اصلا من جر و بحث و... نمیکنم ابدا ولی خب مثلا همون حرف های عادی و روزمره را هم دروغ میگه یعنی مثلا یه بار یه وسیله خریده بود من گفتم از کجا خریدی حتی همین را هم دروغ گفت 

نه اصلا من جر و بحث و... نمیکنم ابدا ولی خب مثلا همون حرف های عادی و روزمره را هم دروغ میگه یعنی مثل ...

ولشون کن حوصله داری😂اینا درست بشو نیستن😂فقط یکم بی توجهی خیلی عالیه خودشون میفهمن چ خبره

میفهمم چی میگی 

یکی هست دقیقا اینجوری یعنی روزش با دروغ شروع میشه با دروغ تموم میشه، قبلا در این حد نبود جدیدا بدتر شده

مت ارتباطم رو خیلی کم کردم و زیاد صحبت نمیکنم باهاش

چند باری بحث دروغ گفتن رو کشیدم وسط که آره آینایی دروغ میگن خودشون خرن فکر میکنن بقیه نمیفهمن وگرنه دروغ قشنگ مشخصه و آدم متوجه میشه فقط به روی طرف نمیاره، یا گفتم دروغ همیشه رسوا میشه حقیقت هیچ وقت پنهان نمیمونه، اینا رو همینجوری در قالب بحث صحبت میکردم اصلا به کسی اشاره نکردم، ولی بازم اثر نکرد 😅

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
میفهمم چی میگی  یکی هست دقیقا اینجوری یعنی روزش با دروغ شروع میشه با دروغ تموم میشه، قبلا در ا ...

😂😂کلا یه جوری همچین آدم هایی دروغ میگن که خودشون هم باور شون میشه 🤣🤣 من که فکر میکنم این بدتر از ترامپ است تو دروغ گفتن 🤣😂😂

اگه خیلی نزدیکه 

فقط میتونی به حرفاش اعتماد نکنی و هر چی که میگه تو ذهنت بدونی که داره دروغ میگه

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
😂😂کلا یه جوری همچین آدم هایی دروغ میگن که خودشون هم باور شون میشه 🤣🤣 من که فکر میکنم این بدتر از ...

😅😅 

من هیچ جوره با دروغ کنار نمیام شاید اخلاقای بد یکی رو تا حدی بتونم تحمل کنم اما دروغ و طعنه متلک گفتن رو هرگزززززز اصلا نمیتونم 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
اگه خیلی نزدیکه  فقط میتونی به حرفاش اعتماد نکنی و هر چی که میگه تو ذهنت بدونی که داره دروغ می ...

دقیقا همینطور شدم یعنی اگه بگه الان روز است من باور نمیکنم ولی خب نمیدونم چرا هربار که دروغ میگه اعصاب ام خورد میشه و حرص میخورم 🤦

😅😅  من هیچ جوره با دروغ کنار نمیام شاید اخلاقای بد یکی رو تا حدی بتونم تحمل کنم اما دروغ و ط ...

من هم همینطور ام یعنی به زور تحمل اش میکنم چاره ای نیست من از آدمی که دور از جون شما من را خر فرض کرده متنفرم  

علاوه بر اون از آدم دورو و بد دهن هم به شدت بدم میاد 

خیلی بده متاسفانه روز به روز هم تعداد اینجور آدم ها زیاد میشه 

دقیقا بهترین کار به نظرم سرد برخورد کردن هست میخوان بعدا هزار و یک حرف پشت سر بگن اصل ارامش خودمونه

زمان ثابت کرده همتونو...