2777
2789
عنوان

برای رفع بلا چیکار کنیم؟؟؟

249 بازدید | 10 پست

صدقه خوبه ؟ میشه بپرسم چقدر صدقه بدیم کافیه؟؟؟

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
اسفند دود کن...صدقه هم بسته به وضع مالی خودت بزار کنار

مثلا چقدر باید بذاریم؟؟؟

صد هزار تومن؟؟؟

ده هزار تومن؟؟؟؟

هزار تومن؟؟؟

چه حدود خوبه

مثلا میترسم کم بدم اثر نکنه 😕

(برای یک خانواده کاملا عادی و غیر ثروتمند)

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چقدر داشتی عزیزم مهم اینه دلی باشه 

یه کار خوب میتونه صدقه باشه مثل همین بچه هایی تاپیک میزنن که مثلا اسم بدید واستون قران بخونم 

میتونه مثلا کسی رو دیدی ازش تعریف کن که ذوق کنه حس خوب بگیره، همه‌ی کارهای خوب بهت برمیگرده و ازت محافظت میکنه 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
هر چقدر داشتی عزیزم مهم اینه دلی باشه  یه کار خوب میتونه صدقه باشه مثل همین بچه هایی تاپیک میز ...

چشم

ممنونم 🙏

مثلا چقدر باید بذاریم؟؟؟ صد هزار تومن؟؟؟ ده هزار تومن؟؟؟؟ هزار تومن؟؟؟ چه حدود خوبه مثلا میترسم ...

نه عزیزم اثر کردن که به مقدار نیست....حدودهمون ۵۰ تومن یا صد تومن هر کدوم خودت راحتی بده به یک نیازمند 

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
نه عزیزم اثر کردن که به مقدار نیست....حدودهمون ۵۰ تومن یا صد تومن هر کدوم خودت راحتی بده به یک نیازم ...

چشم ، ممنونم 🙏

من دلم میگیره معمولا کمتر از این مقدار پول میدم ، البته اگه خودتون میگید به مقدار نیست پس اوکی 

۴ قل و آیت الکرسی زیاد بخون

چشم ممنون

چشم ، ممنونم 🙏 من دلم میگیره معمولا کمتر از این مقدار پول میدم ، البته اگه خودتون میگید به مقدار ن ...

اره....به مقدار نیست....هر چقدر راحتی صدقه بزار کنار‌

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️