2777
2789

من ۲۵ سالمه 

۲۶اسفند عمل لیفت و ماموپلاستی انجام دادم دیروز متوجه شدم از من نمونه سینه گرفتن دادن به شوهرم ک ببره ازمایشگاه 

ازمامانم سوال کردم میگه عادیه کسانی ک این عمل رو انجام میدم باید نمونه بدن.میترسم بهم دروغ بگن تا استرس نگیرم اخه جواب عمل رو بعد ۱۳میدن .

دوستانی که عمل کردن از شماهم نمونه گرفتن؟خیلی استرس دارم حس میکنم دکتر مشکوک شده که گفته نمونه بگیرن🥲🥲

گروه لاغری_فیت شو💙💙  وزن اولیه :۶۵/۵۰۰🔓 وزن دوم۶۳🔒وزن سوم۶۰🔒وزن هدف ۵۷🔒  تاریخ شروع ۳۱/۵/۱۴۰۱ 

تو۲۵ سالگی لیفت ‌کردی؟ ۲۶ سالگی که بدن هنوز خیلی خوبه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
تو ۲۶ سالگی لیفت ‌کردی؟ ۲۶ سالگی که بدن هنوز خیلی خوبه 

اره عزیزم پوست بدنم ی خورده نرمه هم بچه شیر دادم هم ۲۰کیلو وزن کم کردم خیلی پوستم افتاده شده بود مجبور شدم لیفت کنم

گروه لاغری_فیت شو💙💙  وزن اولیه :۶۵/۵۰۰🔓 وزن دوم۶۳🔒وزن سوم۶۰🔒وزن هدف ۵۷🔒  تاریخ شروع ۳۱/۵/۱۴۰۱ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد درد داشتی تا چند بعدش قابل لمس نبود؟

بستگی به قدرت تحملتون داره من استانه تحملم بالاس زیاد اذیت نشدم 

سلام عزیزم میخواستم بپرسم عمل لیفت سینه بدون پروتز انجام دادین یا با پروتز و دور نوک سینه هم بخیه دا ...

بدون پروتز انجام دادم  اره دور هاله سینمم بخیه زدن خیلی راضیم راحت شدم