2777
2789
عنوان

من چجوری مادرشوهرمینارو بپیچونم که برن و نفهمن

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 18 پست
چخوب اینجوری کاری باهاتون ندارن  

نه دیگه

الان به توهم گفتم بهشون بگوفقط واسه خودشون بپزن

توجدابرای شوهرت وبچه هابپزوبروتوی اتاق

حالااوناخواستن برات بپزن ازخداخواسته قبول کن ولی توکاری نکن وبگوخسته میشی وتوانایی بدنت کمه

هم اوناراحتترن هم توخسته نمیشی وازوجودشون خوشحال هم هستی

ببین من خواهروبرادرم ومادرم روخیلی دوست دارم وقتی میومدن شهرمون۲هفته بیشترمیموندن همینکاررومیکردم وشوهرم خوشحال بودن یعنی اتاق همسرم جهت استراحت وصحبت دراختیارخودمون بود

الان که برگشتیم شهرمن وخانواده ایشون میادفرقی برام نداره

حریم روحفظ میکنم تابه اونهاهم خوش بگذره

ولی حتی۱ساعت اقوام همسرم رواجازه ندادم بیان خونمون

فقط خانواده همسرم

گاهی تا۱ماه هم موندن

خوشحالم میشم

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر من تو این ده سال کلا پنج شب خونم مونده ولی اه و واویلا

اخرین بار بعد اذان صبح که ماه روزه هم نبودبعد نماز نخوابیده بود ساعت هفت با داد و بیداد منو شوهرمو بیدار کرد چقدر شما ظالمید به من صبحونه ندادید از گشنگی دارم میمیرم هیچکس تا حالا اینجوری به من بی احترامی نکرده بود تو زن زندگی نیستی تا این موقع خوابی به پسرش میگفت خاک تو سر بی عرضه ات 

من و شوهرم هول شده بودیم میدوییم اینور و اونور صبحونه حاضر کنیم 

پسرمم یک ساله بود بیدار شد و بدخواب شبشم هم کل خانوادشو دعوت کرده بودیم چون مادرشوهرم شهرستان بود میومد تهران خونه ی هرکی بود بقیه رو هم دعوت میکردن و جمع میشدن 

بعدازظهر هم ابگرمکنمون ترکید اشپزخونه رو اب برداشت مونده بودم شام درست کنم یا به داد خونه برسم و شب سی نفر مهمون داشتم و خود مادرشوهرم بعدازظهر خوابید من موندم و یه پسر یک ساله که بدخواب و غرغرو شده و خونه ترکیده و کلی کار تا اخر شب که برن و مادرشوهرمو ببرن نشستم اینقدر گریه کردم از بدن درد و حال بد 

شوهرمم میدونست حالمو اصلا به مامانش تعارف نکرد امشبم بمون با یه برادرشوهرم رفت 

حالا خدا رحم کنه خانواده ی شوهر شما خوب باشن 

مادرشوهر من تو این ده سال کلا پنج شب خونم مونده ولی اه و واویلا  اخرین بار بعد اذان صبح که ماه ...

چه بد . چقدر پرتوقع ....ولی چخوب که همش پنج شب موندن😣 چقدر اذیت شدی با بچه یساله اونم میدونم که خیلی سخته بچه بدخواب بشه