2777
2789
عنوان

خدا چرا صدامو نمیشنوه😭😭

153 بازدید | 9 پست

تمام عمرم فقط از خدا یه چیز خواستم همیشه اونم سلامتی و طول عمر مامانم بوده 

همیشه ازش خواستم مامانم همیشه سلامت باشه و هیچ وقت داغش رو نبینم 

ولی خدا همیشه مریضش کرده همش دارم مریضیش رو میبینم الان هم بهش سرطان بدخیم داده 😭😭

چرا صدام رو نمیشنوه 😭

مگه رحمان نیست مگه رحیم نیست مگه قاضی الحاجات نیست پس چرا التماس هام رو برای شفای مامانم نمیشنوه 😭😭

میدونه که مامانم تمام زندگیمه میدونه که جز مامانم کسی رو ندارم چرا خوبش نمیکنه 😭😭

تو رو خدا برای سلامتی مامانم تو این ماه عزیز و تو این وقت عزیز دعا کنید 😭😭😭😭💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جای سوء ظن به خدا باید حسن ظن داشت 

خدا حکیم و علیمه همونطور که حضرت زینب همه خانوادش تکه تکه شدند ولی لحظه ای نسبت به خدا بد بین نشد چون اعتقاد داشت که خدا میبینیه میدونست خدا حکیم تر از اونیه که ماریو بدون حکمت انجام بده تا اونجایی که یزید خواست روی اونو کم کنه ولی عین یه ستون محکم وایساد و بهش گفت ما رایت الا جمیلا 

میخوام بگم درسته سخته ولی بعضی اوقات خدا بنده هاشو با همین صحنه های سخت امتحان میکنه ماها نباید کم بیاریم 

به جای سوء ظن به خدا باید حسن ظن داشت  خدا حکیم و علیمه همونطور که حضرت زینب همه خانوادش تکه ت ...

دیگه چقدر میخواد امتحانم کنه 

چرا با مادرم که عزیزترین زندگیمه 

میدونه جز اون کسی رو ندارم میدونه تمام زندگیم و همش با مادرم امتحانم میکنه 😭😭

آدم یه جاهایی دیگه کم میاره نمیکشه 

وگرنه خدا قربونش برم آنقدر بزرگ و مهربون 

ولی میخوام مهربونیش رو به من هم نشون بده خواسته زیادیه؟ 😭😭

دیگه چقدر میخواد امتحانم کنه  چرا با مادرم که عزیزترین زندگیمه  میدونه جز اون کسی رو ندا ...

هیچوقت خدا به بنده هاش ظلم نمیکنه مهربونی خدا به این نیست که بنده هاش تو دنیا آروم باشن بعدشم تو آخرت بی دغدغه باشن شما با این امتحان میشی من نوعی با صحنه گناه یکی دیگه با مقام و پست و ریاست هممون داریم امتحان میشیم 

ولی از دیدگاه خودمون یا مردم به شما ممکنه بگن مکه خدا نمیبینه ؟ به من بگن نگاه چقدر توی لذته و به اونیم که پست و مقام داره بگن شانس و نگاه چه جایگاهی داره 

میخوام بگم که صحنه های هر انسانی فرق میکنه باید باور کنیم هر صحنه زندگیمون یا دست آورد خودمونه یا امتحان خداست 

ترس نگرانی عجله شک داشتن اینا حسای خدایی نیست باید آرامش داشته باشی میخوای خدا بهت راهکار بده جوابتو بده باید تو فرکانس خدا باشی کسی که مطمعنه خدا بهش راهکار میده جوابشو میده هیچوقت نگران نمیشه التماس نمیکنه چون مطمعنه خدا جوابشو میده میدوم توی شرایط سختی هستی ولی سعیتو بکن