2777
2789
عنوان

اقا یدیقه😭

340 بازدید | 20 پست

پریودم، و جایی مهمان 

روم نشد بگم و مجبور شدم وانمود کنم نماز میخونم

الان گناه کردم؟😭🥲

اینجام تا در حد توان به سوالات شما جواب بدم / مشاور تحصیلی👩🏻‍🎓

خیر ولی چه کاریه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره گناه کبیره کردی قراره هیزم تر بریزن تو آستینت ملت چه مشغولیت ذهنی ای دارنا

دیگه شرمنده زیادی اعصابم راحته فعلا این دغدغمه

برای غیرِ خدا سجده کردید....اون دنیا میگن برید به همون آدمایی که براشون سجده کردید بگید بیان دستتون و بگیرن...شما حضرت مریم نیستید که آخه...مثل خیلی از خانپ های دیگه عذر شرعی داشتید چه کاریه آخه برای این که تو چشم مردم نماز خون دیده بشید همچین کاری بکنید...

برای خدا نماز بخونید نه بندگانِ ناچیز و ضعیفِ خدا‌...

پسرم هااا😊،به جای اینکه دلیلِ حالِ بد و گریه های بنده های خدا باشی دلیلِ حالِ خوب و خنده هاشون باش🌹🌹🌹😉
برای غیرِ خدا سجده کردید....اون دنیا میگن برید به همون آدمایی که براشون سجده کردید بگید بیان دستتون ...

به کی سحده کردم حتی ذکرم نگفتم 

یجوری بود همه رفتن نماز بعد من نرم 

بابت حرفات انقدر حس بدی دادی و ناراحت شدم ک ایشالا تو این شرایط قرار بگیری 

به کی سحده کردم حتی ذکرم نگفتم  یجوری بود همه رفتن نماز بعد من نرم  بابت حرفات انقدر حس ...

بله ببخشید من عذر میخوام...

مشکل ما اینه که دوست نداریم کسی انتقاد کنه ازمون اشتباهاتمون و به رومون بیاره دوست داریم همه مارو کارامون و تایید کنن...

ولی بدونید اونی که دلش میخواد شما پیشرفت کنی کار اشتباهتو تکرار نکنی صلاح تو میخواد نه بدی تو...

من که شمارو نمیشناسم تا آخر عمرمم نمیبینم که چه سودی داره برام بخوام ناراحتی تون و ببینم !!!بازم شرمنده که نظرم و گفتم🌹 

پسرم هااا😊،به جای اینکه دلیلِ حالِ بد و گریه های بنده های خدا باشی دلیلِ حالِ خوب و خنده هاشون باش🌹🌹🌹😉