2777
2789
این رفتارش عقده اییت میکنه دیوونه میشی 

همین الانشم همینم به رابطهبقیه نگاه میکنم میگم مگه چی کم دارم 

هیچوقت بهش توهین نکردم هیچوقت با تمام احترامی که میتونستم هم باخودش هم راجب خانوادش رفتار کردم ولی اون خیلی اذیت میکنه یه چیزی بگم ازش سواستفاده میکنه 

اسی به نظرم تو برای خودت احترام و ارزش قائل نیستی اونم به همین دلیل بهت بی احترامی می‌کنه .والا خیلی زشته این لحن حرف زدنش باهات .اگه برای اعصاب و روان ارزش قائلی اینو بنداز دور و رو خودت کار کن .و گرنه خصلت آدما اینه بی جنبه ان تو هر رابطه دیگه هم بری همینطور بهت بی احترامی میشه 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی به نظرم تو برای خودت احترام و ارزش قائل نیستید اونم به همین دلیل بهت بی احترامی می‌کنه .والا خیل ...

اخه چطوری احترامی برای خودم قال نیستم میشه بیشتر توضیح بدی ممنون میشم🥺

ببین همین که میگی ناراحتی باهات بد رفتاری می‌کنه .بعد اون قهر می‌کنه تو هی میری منت کشی .همین یعنی تو برا خودت احترام قائل نیستی آدما هم اینو میفهمن. این باخودش میگه وقتی طرف هر جور باهاش رفتار کنم بازم دنبال منه چرا عقده ها و عصبانیتمو سرش خالی نکنم ؟همین آدم اگه بره با یه دختری که عزت نفسش بالاتره جرات نمیکنه این مدلی رفتار کنه .ولی تو اگه بری با یه پسر خوش اخلاق تر هم باز ممکنه طرف ببخشید سوارت بشه .چون آدما از رفتار خود ما یاد میگیرن چجوری باهامون برخورد کنن 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

الان یه خانمی گفت که از خوبیمه نمیدونم فکر میکنم درسته حتی دختر خالمم همینو گفت 

راستش خودش بخاطر مشکلات خانوادگیشون افسردگی شدید داشت و خیلی سیگار میکشید حتی دوستش باهام حرف زد میگفت احسان همش میخواست خودشو بکشه خیلی بد بود حالش همش بد بود تا اینکه تورو دید نمیخوام بگم خیلی خوبم ها ولی من سیگارو ترکش دادم حتی دوباره برش گردوندم به زندگی تا دوباره تلاش کنه کار کنه هدف داشته باشه بعد واقعا من لیاقتم همچین برخوردیه؟ 

همین الانشم همینم به رابطهبقیه نگاه میکنم میگم مگه چی کم دارم  هیچوقت بهش توهین نکردم هیچوقت ب ...

بااین گذشتو صبرت به اون احترام میزاری ولی متاسفانه به خودت نه 

واسه خودت ارزش قائل شو هر توهینی رو قبول نکن مگه بهش توهین کردی که جوابت روباتوهین بده؟!

کوردم زمانم کوردیه من خلکی کوردستانم ❤️  کاربر قدیمی هستم       لیداااا بودم    
ببین همین که میگی ناراحتی باهات بد رفتاری می‌کنه .بعد اون قهر می‌کنه تو هی میری منت کشی .همین یعنی ت ...

حرفت واقعا درسته :) 

واقعا هم همچین ادمیم 

خودش میخواد برام چیزی بگیره یا چیزی هیچوقت اجازه نمیدم اینطوریم که نهههه

تو باید پولاتو جمع کنی من نمیخوام فلان بهمان حتی دختر داییم اونروزی عصبانی شد گفت خیلی احمقی اینطوری سوارت میشه 

یا طرف به تو بی احترامی می‌کنه تو هیچی نمیگی .مودبانه برخورد میکنی اون با خودش میگه این نمی‌فهمه .اصلا مهربون بودن با آدم بد از تو یه چهره با درک و شعور تو ذهن این آدم نمیسازه برعکس فکر می‌کنه با یه دختر ضعیف طرفه .بعدم کلا زندگی با اینجور آدم اعصاب فولادی میخواد 

بااین گذشتو صبرت به اون احترام میزاری ولی متاسفانه به خودت نه  واسه خودت ارزش قائل شو هر توهین ...

نمیتونم ازش دل بکنم نمیدونم خیلی بهم توهین کرده این اولین بارش نیست خیلی سعی کردم تمومش کنم ولی نمیتونم

حرفت واقعا درسته :)  واقعا هم همچین ادمیم  خودش میخواد برام چیزی بگیره یا چیزی هیچوقت اج ...

خب خودتو تغییر بده .عمر آدم آنقدر طولانی نیست که بخوای با آزمون خطا به این نتیجه برسی .مطمئن باش با ده نفر دیگه هم دوست شی و کات کنی هر ده نفرشون به تناسب شخصیت خودشون یه جوری خردت میکنن.مگه اینکه خودت عوض بشی 

خب خودتو تغییر بده .عمر آدم آنقدر طولانی نیست که بخوای با آزمون خطا به این نتیجه برسی .مطمئن باش با ...

دوست دارم همیشه خوب باشم دلم نمیاد هیچوقت دل کسی رو بشکنم همیشه یاد گرفتم احترام بزاریم دست خودم نیست بخدا

نمیدونم جالب اینجاست که خودش اولین پسریه که باهاشم ولی برگشته میگه من نشد با یکی دیگه 

احسانا همینن 🥺

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
احسانا همینن 🥺

کاش خر نمیشدم 

میدونی من واقعا ادم اهل رابطه و این چیزا نبودم 

رابطه رو برای سن ۲۸سال به بالا میدیدم برای خودم نمیدونم چطور یهو همه چیز عوض شد اونم منی که به شدت مخالف این چیزا بودم و ترجیح میدادم برای زندگی و اینده و هدفم تلاش کنم 

کاش خر نمیشدم  میدونی من واقعا ادم اهل رابطه و این چیزا نبودم  رابطه رو برای سن ۲۸سال به ...

میفهمم چی میگی ولی احسانا خیلی زبون بازن آدمو گول میزنن ولی عوضین موندنی نیستن

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
دوست دارم همیشه خوب باشم دلم نمیاد هیچوقت دل کسی رو بشکنم همیشه یاد گرفتم احترام بزاریم دست خودم نیس ...

منم همینطور بودم تا اینکه آنقدر ضربه خوردم از رفتارم که تغییرش دادم .ببین دختر پسر نداره به هر کی زیاد بها بدی مطمئن باش همون آدم بدترین رفتارو باهات می‌کنه .ببین آدما بی جنبه ان، و آدما به طور ذاتی به یه آدم قوی احترام میذارن ولی ضعیفا رو هیچی نمیبینن.فکرم نکن آسمون سوراخ شده این تحفه اومده پایین چون تو الان رابطه اولته خیلی خاص میبینیش وگرنه این آدم هیچی نیست مطمئن باش